Hej hoj!
Super lep dan je danes, tak perfekten jesenski
Ful bi šla kam v naravo, pa nimam s kom, vsi nekaj počnejo al so pa bolni
Bom šla malo na balkon knjigo brat potem, vsaj za silo bo...
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: ellie
Aja...pa včeraj, ko sva šla na morfologijo, sem se še pri mojem G ustavila in vzela izvide krvi. In imam tokso negativno. Ker me je vseeno malo grizlo...ker sem jedla in solato po gostilnah in vse suhomesne izdelke. Tak da je to res mala verjetnost, da dobiš. Ker jaz nisem nič kaj pazila. Je pa zanimivo, da mi pa zadnje čase suhe salame in pršut sploh ne pašejo...ker na začetku sem samo to jedla. Očitno se mi je okus spet obrnil v neko drugo smer
Jaz pa zlo konmpliciram glede toxe, čeprav je res kar mala verjetnost, da jo dobiš, ker sem imela celo življenje mačke, ko sem bila majhna sem jih skos cartala... pa bile so zunaj... Poleg tega sem si fuuul dolgo nohte grizla (kaj svinjarije sem nesla v usta
) pa je nisem dobila, jedla pa cev lajf klobase, še posebej suhe salame, tudi domače... Edino solat zelenih pa res nisem preveč marala, mi še zdaj ne fejst dišijo, tak da se jim kar odrečem, posebej v gostilnah. Pršutu pa bifteku pa prav tako, ker če bi ju jedla bi me potem vest grizla pa raje ne. Bom že preživela (če sem ločevalno in ne vem ktere diete že, bom pa še to
)
Uf, jaz sem bla drugič tudi neg. za tokso. Kar je super, ker drugače bi naš muci nasankal, ker mi že tako vsi nonstop težijo, da se preveč z njim družim. Mah tako me merkajo, da mi gre že kr malo na jetra. Sem pa jaz tudi skos pri babiki mačke mrcvarla, grizla nohte, jela suhomesnate izd. in jedla zelenjavo iz vrta in njive, pa nič... Sem bla prejšnjič kar presenečena zaradi neg. izvidov.
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca
Jaz pa sem že pred nosečnostjo prebolela tokso in sem prav vesela zaradi tega. Me pa zdaj zanima, če zdaj lahko jem pršut in biftek ali vseeno raje ne?
Pršut verjetno komot, za biftek pa ne vem. Je pa le surovo meso.
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28
A vas tudi kaj krci mucijo.mene vsako noc najmanj 1x zagrabi v noge,pa to kar fejst hudo .
Uf k sreči še ne. Je blo ene 2x al 3x bolj na tesno, sem že zobe stiskala. Sem mislila, da me bo zgrabilo, pa potem ni. Bo pa verjetno kmalu začelo, če sklepam po tem.
Kile - jaz sem milsilm da na +7. Mogoče kako kilo več, ne vem, ne upam si več na tehtnico

Bedno je, ker se mi neki ful ne vidi in mam potuho. Potem me pa sam zvije, ko kar naenkrat pogruntam, da so mi hlače malo tesne

Je šlo pa v glavnem vse v rit, niti ne v bedra ali zgornji konec. Rit mi je pa res zrastla kot hlebec, prav štrli mi ven. Sem od strani ko velka sestra od Jennifer Lopez
IZVIRNO SPOROČILO: somic
večkrat se pa uležem na tla in noge naslonim na steno. mi full paše tudi za hrbet, za noge pa sploh.
U, to pa jaz že od nekdaj počnem, sem čisto sama pogruntala, da pomaga. Mi tudi ful paše, ker mam pa tudi že od nekdaj ful probleme z zatekanjem nog. Nimam pojma od česa. Je zdaj v nosečnosti v bistvu čisto ok, kakor sem mislila, da bo grozno. Se mi na momente zdi, da zdaj mogoče celo manj zatekam