Jutro!
No danes bi se pa tudi jaz včlanila v klub nočnih nožnih krčev
Pa da povem kdaj me je zgrabil... Med tisto malo improvizacije, kar nama jo je ostalo po zapovedanem celibatu
Nimava sreče, ni kaj. Pa na začetku nosečnosti se mi je enkrat tudi kri iz nosa ulila sredi akcije... same burke, res.
lesk, ne bi ti rada dajala nasvetov, kaj storiti in kaj ne, ker konec koncev samo vidva v resnici vesta, kaj je med vama in kakšen je vajin odnos. Mogoče bi samo rekla, da če boš samo pasivno čakala na spremembe (kakršne koli že bodo), jih ne bo ali pa bodo bolj ustrezale posamezniku kot pa paru kot celoti. Je vendarle bil v zvezi z neko dinamiko že 8 let in spremembe so težka stvar, tudi če jih hočemo. Imata pa 100% še veliko dela za narediti ne glede na izid. Začne se pri odkritem pogovoru, kjer je fino povedati kaj čutiš zdaj, zaradi katerih njegovih vedenj in besed tako čutiš ter kaj bi si želela. Pa brez obtoževanj, groženj ali izsiljevanja. Samo povej, kako je. Potem naj pa on pove isto. Da bota vsaj z osnovami na jasnem.
IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina
Še vedno ima filozofijo, da sem njen otrok in da ona lahko reče svojemu otroku kar hoče in ima vso pravico. In potem si včasih tut malo tako lasti - češ če sem jaz njena je tudi mala. Khm... samo kdo je pa potem mama Evi!?

Se mi zdi, da vsi starši vsaj do neke mere ostanejo na tej točki, eni bolj drugi manj. Težko, da bomo kdaj v odnosu do svojih staršev povsem povsem enakopravni... Pa v končni fazi razmišljam... Niti ne vem, če si tega želim. Ne me narobe razumet - nočem bit mamina maza al pa da mi spoštovanje in priznanje s strani staršev nič ne pomeni. Samo starše imaš pa res samo ene, kolegov pa precej. Pa se mi zdi da tudi kot odrasli rabimo neko zavetje oz. neko točko, na katero se lahko obrnemo, ko ne vemo, kako pa kaj. Tako, da te zraven še malo potolaži, ne samo usmerja
Je pa meje v odnosih treba ves čas obnavljati, ker se hitro porušijo v situacijah, ko je nekaj novega zgodi in rojstvo vnukov je 100% v tej kategoriji. Z nekaterimi gre pač lažje z drugimi pa težje oz. sploh ne gre. Veliko je odvisno od predhodnih odnosov.