ojla čveke!
mi cel vikend ni ratalo priti na računalnik, ker ga doma pri meni nimam, k mojemu dragemu pa nisem šla nič, ker je bil za vikend v vojski - Kleopatra - ni redno zaposlen ampak je pogodbeni rezervist, tako da ima usposabljanja en vikend na mesec razen poleti jul-avg in decembra-januarja nimajo. Tako da ni tako veliko odsoten, zasluži pa ca 120-140 € na mesec, kar ni tako malo za najin proračun
sem se odločila, da bom hodila v MŠ kar zdaj oktobra, tako da sem šla v petek prvič v naš ZD in je bilo kar smešno, po uvodnem "predavanju" nam je zavrtela en film iz 80. let (res, une frizure, obleke s podloženimi rameni in katrce na cestah, da dol padeš)
, izvedeli nismo skor nič novega, samo računam, da bo potem na dihanju in previjanju kaj bolj uporabnega. Imamo ša vse skupaj 6x, tako da 15.10. že zaključimo. partner bora biti pa samo na enem predavanju o dihanju pa dobi potrdilo
v soboto sem bila z mami v našem BC in sem dobila ful luštno zeleno-modro posteljnino z medvedkom (cel komplet) za samo 63 €, kar je res malo v primerjavo s cenami v LJ BC (okoli 150-200 €), tako da sem bila res ful vesela
pa luštno previjalno podologo bele barve s srčki in enimi liki sem tud kupila. dobim pa od dveh kolegic cujnice, mi že pripravljajo pakete, tako da bom potem vse pregledala in samo še dokupila, kar bo treba, prala in likala pa bom konec novembra oz. začetek decembra. najprej pa rabim omarico za
cujnice, ker v najini omari ni placa niti pod razno, že za moje cunje bo kriza, zdaj ko bom šla k mojemu živet...
sva včeraj s taščo malo merili v kopalnici, kam bi dali previjalno, pa za omarico je rekla, da ni problema, če bo v dnevni sobi - je res zlata in prijazna, tako si lahko samo želiš
v soboto sem bila pa skor cel dan na nogah- dop. 3 ure v nabavi, potem zlagala trske za kurjavo (mami jih je naložila na karjolo in peljala, jaz pa sem samo zlagala brez kakega hudega prepogibanja), potem še v gozd za jurčki, pa jih na nažlost ni bilo, je bil pa lušten sprehod, potem pa še na obisk k babi v dom za upokojence, tako da sem zvečer samo še padla pred tv
danes pa na pregled k moji ginek., upam, da bo vse OK, v sredo pa še enkrat na test z glukozo
in potem va 3D UZ
lep dan vsem!