IZVIRNO SPOROČILO: Zala01
Danes je pa res mrzlo. Dobro, da sem si čez vikend kupila eno jakno, ker svoje stare ni šans, da več zaprem čez trebuh. Še bolj bo mrzlo pa v sredo, pravijo da samo par stopinj nad nulo
. Moj pikec v trebuščku se je zadnje čase tudi malo umiril, se mi zdi. Po moje mu zmanjkuje prostora za prevale in razne vragolije
. Čutim ga pa vsaki dan, samo res veliko manj intenzivno kot npr. prejšnji teden.
Kaj katera mogoče ve, kdaj se ura premakne, že ta vikend ali šele novembra?
čau punce!
kok je mrzlo, sem bla zuni ene 10 minut na mobitelu in me je prav zeblo, vsaj v pisarni mamo zmer toplo, celo pretoplo.
ste se menle o zimskih cunjah- jaz najraje nosim debele žabe ali pajkice in čez pletene oblekce ali daljše puloverje. sem zadnjič v H&M dobila ful luštno sivo oblekco (mešanica volne in viskoze, zelo prijetna za nošenje), ki ravno dobro pokrije rit, tako da jo nosim čez pajkice. pa v Quelle sem naročila daljši pulover in lila pleteno oblekco, oboje kar ugodno in poceni, tako da se splača mal pogledat

in večino teh reči lahko nosiš še potem po nosečnosti

hlače imam sposojene od kolegice in ne mislim kupovat, od čevljev pa najraje take, ki jih ni treba zavezovat (balerinke, usnjene natikače z mini petko), ker me že prav matra če se moram sklonit in zavezat
pa da ne omenjam britja tam spodaj - zdaj se niti pod razno več ne vidim in se brijem kar na pamet, počasi me bo pa očitno kar moj dragi mogu

ker kosmata pa nočem bit, me ful moti
moj

se je tudi nekaj umirili in me kar malo skrbi, ker prej je bila cela akcija... upam, da ni kaj narobe
jutri pa v MŠ in še v sredo in četrtek, pa je konec
uživajte kljub dežju, naj vas grejejo