ojla nosečke!
kar se depilacije tiče, lahko povem iz prve roke, da so k meni zelo veliko hodile nosečke na depilacije in tudi na MŠ so povedali pri nas, da je to bolj priporočljivo kot pa samo britje, ker lažje pride dovnetji z britvico. res pa je, da če imaste probleme z tanko kožo, da se lahko pojavijo kakšni mehurčki- to se potem lahko maže z bepanten plus, pa je vse super. jaz se sama sicer ne depiliram več, ker se ne vidim
, hodim k prijateljici in je težava rešena!
privoščite si malo razvajanja, pa še po nogah naj vas malo pomasirajo- full paše!
no, danes sem šla po nakupih ša malo za baby, sem kupila en kompletek št 50 in en kompletek 56- oba sta sestavljena iz 6ih kosov, tako, da imam v bistvu pri vsaki številki po dva kompletka za sestavit in mislim, da bom za sedaj s temi številkami zaključila. ostalo pač po potrebi.
kupila sem še vlažilec zraka od chiccota, tako, da mi ostane za kupit zdaj še baby fone in podobne stvari, kot jih je imela na seznamu žaži- alkohol, fiziološka, mandljevo olje, gazice... skratka v lekarno in to je to. edino malo kasneje imam za kupit še en dodatek za k stokke stolčku- zaščitni lok in naslonjalo, ampak to potem po šestem mesecu, ko bo lahko čičal notri.
tako, da sem kar vesela, da sem v enem mesecu nabavila vse kar rabim, oz sem nabavila kar precej več kot sem načrtovala, ker sem nekaj stvari kupila iz druge roke in tako prišparala kar nekaj dinarčkov! se kar splača. stvari so super, prav nič uničene, tako, da bo kar ok vse skupaj.
kar se zimskega pajacka tiče, sem ga jaz kupila v kiku, je tak bel, kosmat, full mehek in na kapici ima ušeska, tkao da bo baby videti kot mali medvedek. pa še full poceni je bil. drugje mi nikakor niso bili všeč ti kombinezončki, da o ceni ne govorim. je pa seveda stvar okusa vsake posebej.
kile?????
groza!!!! tako sem bila pohvaljena do sedaj, zdaj pa sem ugotovila, da sem v enem mesecu šla got za 3 kg!
tako da je vse skupaj zdaj na +8. me zanima kaj mi bo rekel v torek na pregledu. verjetno bom kregana. pa kaj naj? ne jem nič več kot sem prej, zgleda da je raste hitro... bomo vidli, upam, da se ne bo nadaljevalo s takšno hitrostjo, potem bom res ko tank na koncu!