IZVIRNO SPOROČILO: kejti
Ojla punce
nisem pozabila na vas ampak sem že nekaj časa tukaj v porodnišnici ker sem se začela prehitro odpirati in zaradi skrajšanega materničnega vrata. Vam povem da se mi toži po tistih časih ko sem bila doma ampak situacija je takšna kakšna je.
Koliko ste kaj pridelale kg? Uf jaz sem jih od začetka do sedaj 27. teden že 10 kg, in se mi zdi to ful.
Lepo bodite
Držim pesti za tebe da bo vse ok in da vzdržita že nekaj tednov.
Tudi jaz nimam najboljših novic. No včeraj v LJ pri dr. Tulovi mi je ugotovila da se je vrat skrajšal za 5 mm v 3 tednih pa še neki lijak je tako da ni glih ok.

Danes sem dobila eno injekcijo za razvoj pljučk pa jutri dobim še eno če bi se zgodilo da bi najin pikec hotel prej ven. Mi je pa še enkrat naredila UZ in so mere kar ok ni glih neki velikan je bolj droben je pa še vedno v okvirih predpisanih mer no vsaj nekaj

.
Naslednji pregled v LJ imam 11.11. ob 11h
Glede nakupa vozička se se pri nama še vedno ni nič premaknilo tako da ne vem kdaj boma šla v akcijo. Zdaj moram bolj intenzivno nabavi še ostale nujne stvari za

ker kot kaže ne bo čakal na leto 2010.
Ostalim vsem čestitke za dobro opravljene preglede.

Mene čaka jutri še pregled pri svojem G ter še en pikec v ritko za pljučka (ni glih fajn

)
Glede poroda pa ja Grahek se čisto strinjam tudi jaz bom poskušala brez EA če bo le šlo.
Pleničke bodo verjetno kar Pamperske
dudica pa po potrebi. Bom kupila eno za rezervo če bo sila, ker tudi ni fino če dete joka ko pa ga lahko dudica potolaži. Upam da nama bo uspelo dojit kolikor se bo dalo tako da flaške tudi ne mislim nekaj kupovat. Če bi bila sila pa se tudi dobijo skoraj vsepovsod.
Danes sva dobila pozitiven odgovor z banke tako da stanovanje bo kmalu v najih rokah. Jeeee vsaj nekaj pozitivnega.