Dobro jutro!
Meni pa od četrtka sploh ni uspelo, da bi vas prišla pozdravit. Smo montirali stopnice za vhod v najinem stanovanju
no jaz jih nisem montirala, sem bila več v kuhinji in delala kakšne lahke stvari, kot je nabavljanje materiala
In tako zdaj stopnice stojijo, podest in okvir za vhodna vrata pa bodo končali v sredo
pa se je končno začelo urejat
Sem pa bila jaz zdaj vsako večer tako utrujena, da nisem bila sposobna niti več za računalnik.
Danes popoldne pa peljem taščo in tasta v Salzburg, tako, da bom šla spet pozno spat.
Britje - jaz se še kar trudim sama urejat zadevico in mislim, da bom to prakticirala kar do konca. Sicer je malo težje, ampak vse gre
Naša pupa bo tudi imela dudo (sem kupila od Tommy Tippee), vsaj na začetku se mi ne zdi nekaj škodljiva. Spalne vreče pa mislim, da ne bom kupila, ker sem veliko že slišala o tem, da
niso radi spali v njej in da nikoli niso imeli problemov s pokrivanjem z odejico.
sisi77 - držim pesti zate in upam, da tvoj
zdrži še kar nekaj tednov v tvojem bušiju
pa čestitke za stanovanje
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina
Dobro jutro!
Jaz bom od začetka pokrivala z odejo, potem, ko se pa že začne bolj obračat pa v vrečo. Meni je bla ta varianta prvič kar praktična. Naša je še sedaj v vreči, ker z odejo ni šans - se celo noč obrača po postelji v vse smeri in bi jo jst lahko hodila na 10min skos pokrivat, pa še ne bi zaleglo.
Ne vem, če sem že napisala, ampak včeraj sem dobila odgovor od Pušenjaka, da tudi če želim naravno rodit, je v drugo praksa takšna, da se dogovorimo za CR kakšen teden čez rok in če se do takrat pač samo začne ok, če ne pa direkt CR, ker naravnega poroda ne smejo več umetno sprožat. Mi je pa tut zagotovil, da je to, če želim rodit naravno povsem moja odločitev in da nihče ne more tega od mene zahtevat - da pa naj se psihično pripravim na obe varianti.
Danes pa imam še pregled pri abdominalnem kirurgu za ta moj ljubi žolč. Upam samo da ne bom čakala predolgo, da ne zamudim v službo (ker to je pol cela štala, ko te tam kup ljudi čaka, tebe pa od nikjer).
Verjetno si mislila kak teden pred rokom , ker kolikor imam info se dela ponavadi vedno kak teden prej, čez rok pa praviloma naj sploh nebi šle. Torej se za željo po naravnem naročiš točno na pdp in če se prej začne imaš srečo, če na pa na pdp CR.
Moja sestra je rodila 8 dni
čez rok, tako, da še to vedno dovolijo (vsaj na Ptuju), je pa rodila prvič.
ellie - čestitke za odločitev glede poroke
grahek85 - super za voziček, pa ful je lep
Jaz pa "opreme" za sebe še nisem nič kaj kupovala. Zdaj se mažem po telesu z navadnim mlekom za telo, ostale stvari pa imam namen kupit enkrat decembra, se mi zdi, da ni neke potrebe prej.
Punce, rabim eno pomoč - moj lubi ima čez 9 dni rojstni dan in letos nimam niti najmanjše ideje, kaj mu naj kupim
ima katera kakšno idejo oz. kaj ve vašim
kupujete za rojstni dan??
IZVIRNO SPOROČILO: Nattoule
Sicer nisem Zazi, ampak bi se enkrat priporocila kremo Lansinoh. Ni je treba spirat in res dela cudeze. Jaz sem si jih v prvo narocila tri tubice, v dveh letih sem porabila manj kot eno, ker jo rabis cisto malo. Za grahovo zrno. Ostali dve sem podarila drugim noseckam, ker nisem mislila, da bomo spet kmalu pestvali :).
Dobi se jo ali na internetu, v Mothercare trgovinah oz, tudi v drugih lekarnah v tujini.
Jaz sem lubiju že naročila, da mi jo bo v decembru prinesel iz Nemčije
nincrli - upam, da boš kmalu bolje

svetovat kaj nardit, pa ti žal ne znam, tudi sama ne vem kaj bi v tvojem primeru.
Zdaj pa sem porabila kar uro in pol, da sem vas prebrala za nazaj od četrtka

res ste (smo) prave čveke
Pa lepo nedeljo vsem skupaj!!