Jutro!
Je kar težka noč za mano. Ob 1h me je fant peljal v porodnišnico, ker mi je do takrat v cca 2h urah trebuh vsaj 6x cel otrdel in sva se ustrašila, da je kaj narobe. No, dali so me na CTG, zmerili tlak, pogledali urin in potem sem mela še pregled, pa je dr. rekel, da vse izgleda ok. Da če bi se nadaljevalo pa nazaj, splohče bi bile še večje bolečine. Samo je bilo potem vse ok, jaz pa komaj zaspala od živcev
Zelo sva se prestrašila, oba.
Je bilo pa enako, kot je že ena od vsa pisala - sem se zamislila, da bi blo blazno neugodno, če bi morala že zdaj iti v porodnišnico, ker imam še vse razmetano, nič oprano in zlikano, pa še manjkajo mi stvari... Tako da danes začnem z rihtanjem (sicer lepo u izi tempo).
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca
Sem komaj zdaj, ko si rekla, da je ta posteljica iz paketka draga, pogledala ceno tam in ceno po internetu v Pikapolonici in Baby centru in sem se odločila, da bom jo verjetno res kupila kar nekje v trgovini. Ostale stvari se mi zdi, da so še kar ugodne v paketku, ampak ta posteljica pa ima res visoko ceno. Kaj pa ta mehka podlaga je dovolj, da ne rabim jogija, ko bo pikica spala v tej posteljici?
Ja zdaj odvisno, koliko bo otroček spal notri. Za vsake toliko je povsem dovolj tista mehka podlaga, ker niti ni mišljeno, da bodo ljudje poleg prenosne posteljice s seboj jelami tudi jogi (npr. na morje) in je tudi podlaga kar ok. Za vsak dan pa ne vem če bi bila ok.
Tretjinka, te čisto razumem glede pomislekov o anonimnosti. Meni je všeč, da je tukaj na RR tak pristop, da se uporabljajo vzdevki in da lahko omejiš količino podatkov, ki bi te razkrili. Kolikor je meni znano, nihče iz mojega "mesnatega" življenja ne ve, kdo sem na RR, razen fant (ki ga RR ne briga, razen ko mu ovira dostop do avto.net

). Zaradi tega se počutim nekako varno in mi je tako ok, sem lahko precej sproščena. Sem se že sama kdaj zamislila, ko sem brala kake teme, da so avtorji tudi v resnici pravi ljudje s svojimi življenji in sem mela na trenutke občutek, kot da vdiram v njihovo intimo. Sploh ob kakih dolgih temah z zaključenim številom sodelujočih. Samo po drugi strani je pa stvar vsakega posameznika, koliko podatkov da sem gor in o kako intimnih stvareh piše. Tako da smo konec koncev vsi (menda

) odrasli in temu primerno tudi odgovorni do svoje in tuje zasebnosti.
IZVIRNO SPOROČILO: Ksantipa77
Kam v Ikeo pa hodite? Katera trgovina je najbližja? Za mene, ki sem s Primorskega konca je verjetno najbližja nova Ikeina trgovina blizu Palmanove al kako?
Ja, ta ti je daleč najbližja:
http://www.ikea.com/it/it/store/villesse Delajo pa tudi ob nedeljah, kar v Avstriji ne. Mi drugče hodimo v Celovec, prej smo pa v Graz. Celovška ikea je v bistvu zelo blizu, v eni uri sva prišla iz njihovega parkirišča do Lj obvoznice. Pa nisva nič hitro vozila. Tudi vinjete ni treba kupiti, ker se gre čez Ljubelj.