ojla punce! vidim, da nas vse malo skrbi za grahek, res držim pesti, da je z njo in
vse v redu in da se nam kmalu javi!
danes sem imela redni pregled pri ginek.- na srečo je vse v redu, srček smo takoj slišale
, izmerila mi je trebuh in je OK, edino zgornji pritisk imam malo previsok, spodnji je pa normalen. zaradi tega mi je dala še eno napotnico za UZ, tako da bom pikija še enkrat videla
pa vse papirje sem končno dobila: napotnico za porodnišnico in rešilca in potrdilo o PDP za CSD - zdaj imam uraden PDP 6.1.2010 (za seznamček), tako kot mi je določila pri drugem UZ, očitno teh kasnejših sprememb res ne upoštevajo (na zadnjem UZ v PO mi je izračunala glede na velikost
celo 31.12.09). naslednji pregled pa imam 16.11., zdaj bojo na dva tedna.
potem sem pa še v DM nabavila par malenkosti (tamale pleničke od DM znamke Babylove, baje so dobre, pa krtačko in glavniček, mandljevo olje za kopanje isto Babylove, vlažilne robčke, termometer za vodo-tak luškan moder z račko) zase pa nisem nič dobila, sem iskala pončo, ker nobene jakne več ne morem zapreti, pa niso nikjer imeli
res je križ z obuvanjem nogavic in čevljev, zdaj se bo še sezona balerink končala, tko da ne vem kako bo...
najin piki bo spal pa v otroški posteljici, ki bo stala v najini spalnici 1m od postelje, koška nisem kupovala za te tri mesece, pri nama v postelji pa tudi ne vem, bi se skoz bala, da bi ga povalila
pa tud mislim, da ni fajn, da se ga to navadi, ker pol noče v svoji spat, vsaj mislim tako...
držte se pa pazite na bušije!!