Oj pupe!
Kako ste? Jaz sem zjutraj poslušala po radio, kako povsod sneži, samo pri nas ni bilo nič, tu pa tam je zraven dežja padla kakšna snežinka. Jaz pa sem si kar malo zaželela, da bi bilo malo snega
Me je pa moj lubi ponoči prav konkretno prestrašil, ker me je klical ob 4.30 ponoči, da mu je na avtocesti počila guma
ampak se mu na srečo ni nič zgodilo, ni ga vrglo v nobeno ograjo ali kaj takega. Ampak me je pa res fejst prestrašil, ker sem kar videla, kaj vse bi se mu lahko zgodilo
pa še ravno včeraj sma menjavala gume na njegovem avtu, sma dala kar zimske gor, potem pa se mu to zgodi
ampak glavno, da je z njim vse ok
Jaz sem pa danes malo delala, čeprav zdaj trenutno nimam neke gužve.
Stvari za najino pikico pa bom začela prat, ko bova imela vse urejeno. Upam, da nama konec novembra pridejo pobarvat na novo celo stanovanje, potem v začetku decembra dobiva pohištvo, ki sva ga naročila in potem lahko začnem s pranjem, da bom imela stvari kam zlagat. Pa mislim, da imam še dovolj časa, ker imam rok tako komaj 21.1.2010, tako, da mislim, da nas tako fejst ne bo nič prehitelo. Če pa bi že, pa bi mi že mami oprala, kar bi bilo nujno.