IZVIRNO SPOROČILO: veverca25
ULLA80kaj tebi ni jasno ženska,tukaj jaz ne igram nobene vloge,nisem jaz zaposlena v vrtcu-kaj ima moja prijaznost tukaj veze,sploh me pa ne poznaš zato prosim ne piši bedarije.imam pa 1 letno punčko ,ki gre januarja v vrtec in takšne ženske kot je ona si res ne želim spoznati.TI BI SE PA LAHKO MALCE OSREDOTOČILA NA TEMO
kaj se usajaš, jst sem sam rekla da tud ti nisi glih prijazna in če nekomu napišeš, da upaš da nikol ne bo doživel materinske ljubezno, no to je zlobno, čeprov mogoč res upravičeno
drgač se pa pod zaro podpišem tud.
je bil primer, k je bil dan brez televizije in so v vrtcu otrokom pač razlagali o tem in valjda da če je dan brez televizije, otrokom rečeš, da na ta dan bi se naj nič oz. res čimmanj gledalo tv. nikakor pa noben ni reku da je ne smejo. in prijuri ena mamica v vrtec in nazja ravnateljico in vse po spisku, da kaj se oni grejo, da njeni hčerki prepovedujejo gledanje tv

da kaj koga briga in da to poč ni vzgojno, niti ni po kurikulumu vrtca in ni v skladu s filozofijo da je otrok svoboden individum, ki se sam odloča in je kreativen

cela štala je bla, da dol padeš. tko da je, enio starši so užas!