writing-img

RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del

clock-img

26.09.2009, 22:27

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

cita ti si pa naša!user posted image

O kakem predavanju govoriš?user posted image

Lauri mi mal predavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je kaj zanimivega?

Predavanje:

Poroka mami kdaj se bosta z Dejanom poročila bla bla bla...

Fantje nikol se ne bo poročila in ne bo mela otrok bla bla bla...

Prsi ne bodo zrasle al bodo ko so tak male bla bla bla...

Še kaj vas zanimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

he he he. kak dobro. to nas vse še čakauser posted image se že veselim user posted image user posted image

clock-img

26.09.2009, 22:28

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Punce moje....

LAHKO NOČ! user posted image

clock-img

26.09.2009, 22:29

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ja, al pa en danes na trgatvi, videlo se je, da je nahoden, ampak on je V. nonstop po rokicah lubčkal, pa sem mu govorila, da si rokice v usta tišči, pa mu ni potegnilo. Da sem potem rekla, gabom kar jaz vzela sedaj. Samo, da ki ima jutri nahod, bom popizdila. user posted image

ko sma zadnjič šle v mojo službo jo je tudi ena kar naprej po rokici lupčkala. no v tem primeru pa mi je všeč da se klara hitro zbuni da jo je pol kar ucvrla drugam - ta sodelavka mislim, ne klara  user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.09.2009, 22:30

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Predavanje:

Poroka mami kdaj se bosta z Dejanom poročila bla bla bla...

Fantje nikol se ne bo poročila in ne bo mela otrok bla bla bla...

Prsi ne bodo zrasle al bodo ko so tak male bla bla bla...

Še kaj vas zanimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, in kdaj bomo riž metal?? user posted image user posted image

je Laura danes riž jedla tako da ga metat ne bo trebauser posted image user posted image

he he, kaki izgovor user posted image

clock-img

26.09.2009, 22:31

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

Drgač pa, mi mamo doma zdravnico. Naša dr. Tija je danes cel dan poslušala pljučka, gledala v uho, merila vročino, zdravila rane in dajala pikice (cepilauser posted image ) in dajala zdravilo.user posted image Sem ji kupla zdravniški set in ne spomnem se, da je bila kakšne igrače kdaj bolj vesela!

user posted image user posted image user posted image kak lepo user posted image

clock-img

26.09.2009, 22:33

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

a ste že vse šle? jaz sem zdaj monitja brala, ker me je prej tasa spomnila na dieto. pa še nisem prišla zraven. pa zdaj berem. zdaj ste mi pa vse pobegnile user posted image no tepa lahko noč

clock-img

26.09.2009, 22:39

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Vse, ki greste spat, želim lahko noč.

clock-img

26.09.2009, 22:42

clock-img

pencil-img

3845

jaz še ne grem ampak berem nekaj na enem formu pa sej en vem zakaj berem da pol user posted image user posted image user posted image  zraven...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

26.09.2009, 23:24

clock-img

felix7

pencil-img

6099

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Najaa .. ja res začnem hujšat. Sem zdaj nekaj brala pa mislim da bo kar Monti padel. Moram vsaj 10kg shujšat, ker sem kot sod. Takšna sem bila v najhujših časih, ko sem se čist zapostavila user posted image user posted image

pa še aerobiko zraven user posted image user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

clock-img

clock-img

felix7

pencil-img

6099

Smo pa danes bili na trgatvi pri naših doma, pa mu je moja mama skuhala zajčjo juho (user posted image ), pa jo je ful jedel...Jaz pa sem bila še pred časom pametna, kak mu zajca ne bom dala za jesti...ker se mi smilijo...Samo ji nisem mogla rečti ne, če je bila tako prijazna in vse pripravila...user posted image

ja... meni se tudi smilijo živali... in tudi jaz zajca ne jem. Samo če pa pogledaš z druge strani, so teliček, pa piščanček in žrebiček ravno tako bogi user posted image

clock-img

clock-img

felix7

pencil-img

6099

Mi smo dobro. Atija nimamo doma, ampak ok. Se bomo mogle navadit na to...user posted image No, da ga bo še manj doma.

Najaa, jaz sem pa mislila, da ta služba pomeni, da bo več doma user posted image

clock-img

clock-img

felix7

pencil-img

6099

Moj je doma...gleda neki film na TV, pa ravno hvali J.L. kak dobro pleše...Meni pa gre baba na k*****...pa še krzno odobrava....****...user posted image

Koki, danes si pa nekam eko usmerjena user posted image te tvoje plati pa do zdaj nisem poznala user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.09.2009, 23:52

clock-img

felix7

pencil-img

6099

jaz še ne grem ampak berem nekaj na enem formu pa sej en vem zakaj berem da pol user posted image user posted image user posted image  zraven...

Cita, a si brala o Miklarom? Jaz sem zdajle prebrala, kaj se ji je zgodilo in sem čist paf... user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.09.2009, 00:14

clock-img

pencil-img

3845

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Cita, a si brala o Miklarom? Jaz sem zdajle prebrala, kaj se ji je zgodilo in sem čist paf... user posted image user posted image user posted image

Joj ne govori ko sem brala sem jokala...res jaz se takoj razjokam...user posted image user posted image user posted image user posted image kako je usoda kruta...le zakaj...zakaj...zakaj...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

27.09.2009, 09:36

clock-img

pencil-img

3845

Jutro,

nočka takšna kot ponavadi ali pa malos labše z večkratnim popravljanjem dude...Lia spi lepotni spanec ati je pa tud ko je prišel domov spat prišel pa ob 7 zjutraj pa od 15:30 včeraj...in še drugo soboto bo ista pesem imajo ponovno poroko...user posted image prav sita sem že tega res....ok ne bom jamrala...

Hvala Felix7user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj še naj napišem ne vem vse sem pozabla ni moj dan sem tko žalostna ampak to je že druga pesem...

Lepo nedeljo vam želim polno smeha in sončka...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

27.09.2009, 18:43

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

Živjo!!!

Mi smo doma, pa dva dni prehitro mine, če se imaš fajnuser posted image

No drugače, pa vidim, da srečanje velja, kje je še vprašanje ali ne???

18.3.2009

clock-img

27.09.2009, 18:59

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

vse kar je lepo hitro mine-ste uživali? user posted image
srečanje menda bouser posted image user posted image  do torka bo vse jasnouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

27.09.2009, 19:09

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

dober večer

clock-img

27.09.2009, 19:11

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

dober večer

halo.kaj bo dobrega?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

27.09.2009, 19:18

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

dober večer

halo.kaj bo dobrega?user posted image

študiram montijevo dieto. pa malo sem že dala spat ker je čez dan ful malo spala in zdaj ne more zaspat. čisto mamo zmrdan ritem. kaj vi ga mate v redu? mislim spi Marcel vedno ob isti uri itd.? kak pa je res kaj Marcel? je že boljše? pa tvoj mož? pa tvoj zob...

clock-img

27.09.2009, 19:51

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Dober večer.A bo imel kdo mojo glavo,razneslo mi jo bo od bolečin.Me že cel dan j***,pa nisem včeraj nič alkohola pilauser posted image .Maladva skopana in že spita.Včeraj najmanjša berača na trgatviuser posted image .Sta spet uživala na rokah zato ,pa ni bilo pritožb cel danuser posted image .Ko bi človek imel 4 roke bi blo tudi fajnuser posted image .
In ve?

clock-img

27.09.2009, 19:59

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Smo pa danes bili na trgatvi pri naših doma, pa mu je moja mama skuhala zajčjo juho (user posted image ), pa jo je ful jedel...Jaz pa sem bila še pred časom pametna, kak mu zajca ne bom dala za jesti...ker se mi smilijo...Samo ji nisem mogla rečti ne, če je bila tako prijazna in vse pripravila...user posted image

ja... meni se tudi smilijo živali... in tudi jaz zajca ne jem. Samo če pa pogledaš z druge strani, so teliček, pa piščanček in žrebiček ravno tako bogi user posted image

od naštetega jem samo piščanca..ki je seveda tudi bogi...

clock-img

27.09.2009, 20:10

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Moj je doma...gleda neki film na TV, pa ravno hvali J.L. kak dobro pleše...Meni pa gre baba na k*****...pa še krzno odobrava....****...user posted image

Koki, danes si pa nekam eko usmerjena user posted image te tvoje plati pa do zdaj nisem poznala user posted image user posted image user posted image

vedno bila....user posted image

clock-img

27.09.2009, 20:10

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

Zakaj? Slovenske Konjice ob 10h!

clock-img

27.09.2009, 20:12

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dober večer.A bo imel kdo mojo glavo,razneslo mi jo bo od bolečin.Me že cel dan j***,pa nisem včeraj nič alkohola pilauser posted image .Maladva skopana in že spita.Včeraj najmanjša berača na trgatviuser posted image .Sta spet uživala na rokah zato ,pa ni bilo pritožb cel danuser posted image .Ko bi človek imel 4 roke bi blo tudi fajnuser posted image .
In ve?

user posted image user posted image user posted image še predobro vem, kako to boli....saj imam sama take glavobole, da mi je kuj slabo...

Tudi danes...bili smo v Izoli...in ej....doli je še pravo poletje...30stopinj..Valentin je bil je v bodiju, brez zoknčkov...Ljudje se še kopajo...user posted image user posted image user posted image In zaradi sonca me boli glava...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem