IZVIRNO SPOROČILO: Meta.
Joj, še ena. Kadar ful sopem (recimo, kadar grem v hribe ali kadar laufam - no, to je bilo nazadnje pred enimi 16 leti drugač
), vedno zraven v mislih pojem eno pesem, in to v ritmu. To je blazna obsesija... na primer, lazim po koreninah, zraven pa recimo sama pri sebi: ju-li-ja... objo-ka-na... ni-ti-tre-ba... skri-va-ti... sol-za...
Ha ha, jaz tudi, sam ker je ravno tako že 16 let mimo, sem že skor pozabila na to.
Zdaj mam drugo motnjo, ko na vrtu plevel pulim, si ves cajt pojem eno samo pesem, tud po tri ure skupaj in ne morem preklopit na drugo.
Medtem ko si perem zobe, si ves čas eno roko "grejem" pod toplo vodo - obožujem toplo vodo.
Tuširam se pol ure skup. Vsak dan porabim novo brisačo za v tuš. Ne morem se obrisat s tisto od včeraj, ne vem zakaj, ampak ne morem. Sveže brisače so mi res neprimerno bolj prijetne kot 1x nucane.
Aja, wc papir pri nas ni nikdar prav obrnjen, pogosto je samo položen na kotličku, pa nobenega nič ne moti - zgleda da je to čudna navada.
Marmelado in putr mažem z enim samim nožem in me nič ne moti. Še več, putr in med mažem z enim samim nožem in me nič ne moti. Čudna sem.