Valla
Tažana
, občudujem te.
IZVIRNO SPOROČILO: pety78
Potem pa še Nini zrihtamo enega brateca. A sem katero pozabila?
2ursae, kdaj bo pa tretji?
Ojoj, mi seka.....

, mislim, da nisem bila ciljna osebica za kak naraščaj, tako, da nimaš zadetka. Saj bi, ampak premakni čas za vsaj 10 let nazaj, če ne drugega si predstavljaš, najstnika v puberteti, jaz pa v meni

.
Mi2 greva danes na
1. uro vodene telovadbe, zaželjeno je, da staršev ni poleg, Nina je že postavila nekaj pogojev, upam, da se skulira in ne bo zahtevala, da ji asisitram, ker ne vidim razloga, saj ponavadi se ji da dopovedat, če ne drugega bom iz kakega rip-stola visela in bo imela občutek, da sem zraven, pa še Polet bom brala

.
Zadnjič je hotela z mano na jogo, pa je njen pasji prijatelj rabil vodičko za na pasjo šolo, pa sem se izognila zapletom, ker v času 2 šolskih ur ne morem pričakovat od Nine, da ji ne bo postalo dolgčas.
Posojanje igračk: pri Nini ravno obratno, je kar preveč radodarna, zadnjič me je vprašala, če moji varovanci potrebujejo kako Barbiko za igrat in redno pripravlja pravljice, ki smo jih prebrali, da jih odnesem v službo, ker ve, da jih prebiram varovancem. Pa redno jim riše. Bi rekla, da je stvar karakterja, socialnega čuta in izkušenj, ki jih ima otrok.