Valla, WB!
2ursae,
za izboljšanje in fotko v snežni idili. Ste se že kaj sankali?
Nikolet,
za vaše hitro okrevanje. Očitno pikepoke delujejo, poglej, kako lepo so se pri 2ursae poštimali.
Pia,
za uspešen nakup in smučarsko progo.
Tudi mi smo se naužili prvega snega, še posebej včeraj so punce (Nika, Sara, Manca) v Depali vasi uživale na polno, Lumpi (kuža) pa jih je samo ljubosumno opazoval. Je ostal na verigi, ker je nedavno podrl čisto na novo izdelanega sneženega moža in tokrat si deklice niso želele ponovitve.
Že dopoldan pa smo se mi3 sprehodili po centru Lj, ravno snežiti je začelo, da je bila idila popolna. Potem smo se zapeljali še z vzpenjačo na Grad na kavico ter domov na kosilo.
V soboto zvečer smo preživeli 10 min groze, ker smo se bali, da sta moja dva padla v tisto grozljivo verižno trčenje na Dolenjki. Sta šla namreč na poročno kosilo in plan je bil, da gresta precej zgodaj domov. Ko sva s T. med pospravljanjem slučajno ujela novico o hudi nesreči, mi je kar kri zledenela po žilah. Klicala sem mami na mobi, pa je samo zvonilo. Potem se se nekako prikopala do številke mladoporočenca in ko sem ga, HB, priklicala, sem izvedela, da sta moja dva še tam. Huh, kakšno olajšanje. Sicer sta hotela oditi že malo pred 17. uro, ampak je mami očeta zadržala, da pač ne moreta ravno prva oditi in sta tako ostala. Če bi prej šla, bi najverjetneje pristala zelo blizu nesreče... No, potem sta, žurerja
, prilezla domov šele po polnoči. Zihr je zihr.
< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 29.11.2010 15:16:15 >