Samo pijačo in hrano moprate s sabo prinest. No pa mizo. Aja pa stole. Ups pozabila na kozarce, krožnike, pribor, copate, pa luči ni. No pa seveda elektrike tud niuser posted image user posted image user posted image .
Spelka, kok si pa ti prijazna, res.

Si želela na prebrisan način, da ti stanovanje opremimo, a?
Benđaminka
...a sva potem dogovorjeni za figurice? Dedek in ena punčka, pa trije pubeci? A mi še samo poveš, ali je kaj določenega, da bi se bilo dobro držati? Saj v podrobnosti se ne bi glih spuščala, edino lasje... No, da ne bom dedku naredila pleše, če le te nima (srčno upam, da jo ima...

, ker mi lasje stojijo pokonci, ko lase delam)

. Eh, frizerka pač nisem. Pa še za kuža mi povej, en bel, drugi pa prav rumen, ali bolj svetlo rjav? Ker rumene so račke, pa piščančki...
Se bom jaz že mal med vikendom lotla vsaj kake figurice, drugače ne bo časa.
Včeraj sem naredila dve torti. Pri prvi sem skor živčnega fasala, ker se mi je v polovici jagodna krema mal sesedla. Srčno upam, da bo torta preživela do danes, ko jo bodo pojedli.
No, druga je pa še v avtu in čaka na prevzem. Sta pa dve takoooooo luštni žabici, da sta še Matjažu zelooooo všeč. On je pač tak, da ne hvali rad preveč, ampak prej kako napako najde.

Pri teh dveh žabicah je pa res rekel, da sta fajni, ker imata tak fajni izraz. Bom dala zvečer na FB slikci.
Se beremo...