IZVIRNO SPOROČILO: Pia67
No, fajn. Nika hvala za informacijo. Jaz pa sem veselo planirala za soboto, 18.12., ker ste se bojda premislile glede petka.
Še dobro, da sem pokukala gor pravočasno, da ne bi dajala lažnega upanja domačim.
ampak na FB me pa zaradi tega ne dobite oz. zakaj se morate o tem menit tam in ne tukaj.
Pa lep vikend.
Oprosti, Pia, zdelo se nam je smiselno, da se vsa dogovarjanja vršijo na FB, ker smo gor vse tiste, ki se naših srečanj redno udeležujemo. Komunikacija je tako lažja, hitrejša, pa še tule gor ne utrujamo z vsemi spremembami, urami, termini, aranžmaji... kot je to bilo že večkrat v preteklosti, ko smo popisale nekaj strani, pa se nič konkretnega zmenile.
Srečanje smo prestavili iz več razlogovov:
- neugodna vremenska napoved (sneg, mraz)
- okrnjena udeležba
Benika je še vedno v bolnici, Petra zaradi velikega obsega naročil ta vikend ne more, Tažana se ne oglaša, Teta beta ni potrdila in tud ti, kolikor se spomnim, še nisi dokončno potrdila prisotnosti, saj ti je termin sovpadal z nekim praznovanjem (ali nekaj takega), kamor se ti resda ni šlo, ampak, če me spomin ne vara, nisi nikoli dokončno potrdila prisotnosti. Približno potrjene udeleženke smo tako ostale edino Valla, Ninočka in jaz. In me smo se soglasno odločile, da zadevo prestavimo na januar, ko bo - upajmo - več kandidatk za srečanje.
Datum, ki je zdaj v igri, je 07. oz. 08.01.2011.