Ojla!
Kaj je zdaj to, vsi po vrsti bubančki?
Zoprnija, tile bronhiolitisi! 2ursae, upam, da se stanje pri Boru umiri in da se Lučka ogne virusom.
Pri nas smo, HB, kar ok, Nika je, upam, dala čez tisti hud prehlad, tako da zares upam, da tokratne praznične dni preživimo vsaj približno zdravi. Posebnih planov nimamo, nekaj obiskov/srečanj moramo realizirati, s sosedi (Nikin prijateljček Luka) se tudi menimo za praznovanje, vendar so tudi oni zdravstveno na meji (mali 8-mesečni Žak je prav tako hudo prehlajen in danes bo odločitev, ali gresta v bolnico ali ne), tako da nobeni konkretni plani niso mogoči.
Sara je šla s šolo na smučanje na Pohorje do konca tedna, tako da je Manca doma osamljena in se bomo poskušali še ta teden kaj zagledat. V petek Nika odnese darilci za vzgojiteljici v vrtec, smreko sva že okrasili, lučke na cipresi zunaj svetijo že slab teden, jaslice bo T. postavljal v četrtek, tako da nam gre zaenkrat še vse dokaj po planu. Pospravljanje
pa je na vrsti v petek.
Tisti, ki hodite k maši, boste šli k polnočnici? Pri nas je letos otroška polnočnica že ob 20. uri, kar je super, saj je bila po mojem mnenju deveta ura, kot je bilo vedno doslej, prepozna za ta male. So vsi že spali in niso mogli sodelovati pri "njihovi" maši.
Te dni je malce bolj umirjeno tudi v službi. Samo še obiske (in darila
) sprejemam, včeraj sem imela 3 tukaj, danes sta najavljena 2 obiska.
Nič, grem zdajle do Hofra pogledat, če je še kaj tistih potovalnih torbic ostalo, pa na solato s kolegico.... Ajd...