04.02.2011, 10:23
5222
A to se vidva po italijansko menita? A po angleško se ne bi dalo? Da še mi, italijanščine neuki Slovenci, kerj razumemo Dej še meni sforvardiraj, lepo prosim.
Ne, ne, komunicirava po angleško, ampak je človeček, milo rečeno, malce lesen.
Ti pošljem, pa ti bo vse jasno. Zaradi tega sem rekla, da bi znalo biti zanimivo, ko/če ga pokličem. Po moje bom potrebovala nekaj moje italijanščine...

Po italijansko pač. Saj sem že navajena.... Če ne bo danes nič, pokličem. To bo šele zabavno. Moram prej še malo moje osnove italijanščine ponovit...
Gremo pa v torek v Atlantis če se nam želi še kdo pridružit..Pety mogoče, Nika?
Pridem v dnevno in vidim, da ima solzne očke. Ko ga vprašam, če joka, je hotel zanikati in rekel, da je samo zazehal. Sem se usedla k njemu in mu rekla, da mi lahko vse pove. Potem pa...Ja, če mi pa ati noče povedati kako...bla bla bla....No, pa sem mu rekla, da se bova jutri vse zmenila, da bom pogledala, če so na računalniku kake slikice (sem upala, da najdem kje kakšno otroško razlago, mogoče katera pozna kakšno stran, ker za v knjižnico ni časa...
) In kaj mi reče mulc? Mami, povej mi sedaj, saj ti veš, saj si bila zraven....