IZVIRNO SPOROČILO: Pia67
Nika, niti najmanj se nisem hotela brat vehamentno
, nisem pa pričakovala tako goreče reakcije s tvoje strani (priznam, da me ziritiral tvoj stavek, da trenutno nimaš časa, da bi kaj več napisala...Zakaj že? Tudi nisem pričakovala.
). Trenutne oz. razmere, ki se vlečejo od lanskega leta mi dajo misliti in na vse plane, ki si jih delate glede dopustov, sem napisala stavek glede devalvacije financ. da ne bi bilo nepotrebnih razočaranj, je pa lepo, da si gradimo sanje, le tako se nam izpolnejo. O moralnih vrednotah raje ne bi pisala, ker ne mislim svojega mneja tupit ostalim, ker so teme omejene in imam za to druge ljudi.
Če bo vse skupaj postalo aktualno, boh ne dej, da bi, prosim poduči me, ker nimam pedigreja, morda pa mi milje dovoli, da lahko izustim kak stavek, ki bi morda po izkušnjah lahko pripadal tebi Nika. Pa brez zamere.
Zato se držim solatk
.
Oj,
Pia,
moj komentar, ki te je znerviral, je bil mišljen kot odgovor na tale tvoj post:
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67
Nika ne provociraj . Razmišljaj o zlatih palčkah, čez nekaj mesecev pa lahko obudiva temo. Žal.
To sem razumela kot tvoj odgovor na moje vprašanje, od kod ti take informacije. In ker si mi odgovorila (sicer nisi povedala vira informacij), sem pač jaz nazaj odgovorila tebi.
Očitno pa ti odgovora oz. komentarja od mene nisi pričakovala, od tod torej izvira osnovni nesporazum.
Pa pustimo zdaj to, da ne bo hude krvi. Moram pa vendarle priznati, da ne razumem povsem, kakšne moralne vrednote imaš v mislih.
In še enkrat - nikakor ni bilo mišljeno, da ti ni dovoljeno povedati svojega mnenja. Preprosto povedano me je tvoja izhodiščna izjava glede devalvacije € presenetila - ker pač nisem pričakovala, da se za tovrstne teme zanimaš. Od tod tudi moj
hudomušni komentar o insajderskih informacijah. Ni bilo mišljeno žaljivo; če se je tako bralo, se opravičujem.
In na koncu znova - zadeva me
res zanima. Zato sem tudi skočila.
Pety, kot sem ti že via mail povedala, mogoče pa še koga zanima, je v sezoni očitno potrebno predplačilo. Za naš primer je to kar 350€, pri čemer imaš možnost stornacije/spremembe samo do 60 dni pred prihodom, kasneje ti celoten znesek predplačila propade. To pa je en zelo nekonkurenčen pogoj. Običajno se rezervacije garantirajo s kreditnimi karticami, če je že slučajno kje zahtevano predplačilo, pa le-to znaša tja do max. 20% celotnega zneska. In tudi odpovedi so mogoče, praviloma 24 - 72 ur pred prihodom brez stroškov oz. so le-ti minimalni. V najslabšem primeru avans koristiš kot dobroimetje ob kakšni drugi priložnosti. Tukaj pa "naš" Marco hoče služit in si garantirat zakup že mesece pred sezono. Nak, pri meni tole ne gre skozi.