IZVIRNO SPOROČILO: teta beta
Nika, ne grem še na FB, nimam potrebe po tem, nimam časa, ni mi interesantno. Moj je prijavljen, ima profil, ampak jaz res ne vidim glih smisla v tem, mi ni všeč, ne lajkam. Vsaj zaenkrat še ne. Nočko!
Eh, saj to lajkanje vsevprek, pa igrice in nagradne igre in ne vem kaj še - to tudi meni ne potegne. Tudi št. prijateljev imam omejeno na izključno tiste, s katerimi se osebno poznam. Meni je FB fajn predvsem zaradi slik - ker imam nekaj sorodnikov in znancev v tujini, pa je potem fajn, ker lahko vidijo slike, pa malo poklepetamo... Sicer pa sem jaz zelo konzervativen FB-jevec. Daš se toliko, kolikor tebi paše, ostalo pa na ignore.
Ja, tegale butanja z vrati pa tudi jaz ne maram. Ok, saj se ti zgodi, sploh takole, ko je otrok prehiter in nisi pravočasno zraven, da bi preprečil, ampak nekaterim se to
dogaja in še prav nonšalantno se obnašajo. Sem enkrat sedela v avtu, se pripelje eden in parkira zraven mene, potem pa bum, vrata na stežaj in hoče mimo. Ni opazil, da sedim v avtu, jaz pa šipo dol - se je čisto zdrznil. No, ostalo je samo pri verbalnem opominu, drugič mu bom zaračunala 100€!

Ok, 50€, ker ni BMW.
Vsem slavljencem čestitke in lepo praznovanje! Dopustnikom in vsem tistim, ki tja odhajate (Pety, Teta beta) pa en super oddih!