Daša tudi tebi vse najboljše za rojstni dan.
Moram hitro naklofat, naša pregovorno slaba povezava in običajna gužva n RR je danes začudo sprejemljiva. Mi je uspelo v 1. poizkusu gor prit

.
Kaj naj napišem?
Teta Beta Nina si je tudi zaželela baleta, v bistvu je o tem sanjarila preteklo leto, pa sem si mislila, naj kar malo počaka, če ji je tako všeč, bo že. Pri nas nekatera dekleta imajo tutuje, naša je rekla, da to ni potrebno, da dobro plešeš, vse takšne zadeve so ji bolj ali manj nezanimive, copatke pa imamo običajne gimnastične, itak plešejo bosi. Koliko pa je bil vaš tečaj, če ni skrivnost? Pri nas je kar zasoljen: 25€ na mesec po eno uro tedensko. V šoli imajo veliko zanimivih krožkov in se mi zdi mal mimo ... ampak tako je. Seveda v merah sprejemljivega.
Benika, luštkani vsi po vrsti, upam, da se vrne vse v stare tirnice, da boš lahko doma in se bo vse poštimalo. Držim pesti.
Glede srečanja, bom videla, če bova prosti tisti dan, prideva. Bova šli še eno plezalno steno pogledat. Nika a tiste fotke iz FB so narejene v Gib-gibu? Luštne plezalne stene imajo.