IZVIRNO SPOROČILO: benika
Moram pa hodit vsak mesec v Leonišče v laboratorij in potem na pregled v patološko ambulanto. Par dni pred PDP-jem me bodo obdržali v lj. porodnišnici in mi sprožili porod (če se ne bo začelo kej dogajati prej). Sem kr žalostna, ker sem si res želela rodit v KR, pa v LJ so dovoljeni obiski le in izključno samo partnerju. Tako da otrok ne bom videla cca. 10 dni
ej, jaz sem tud hodila v patološko pri Boru. beda, eno samo čakanje. Tko da sem pol na lastno pest kar nehala hodit

, samo sem imela res brezvezen primer - pač prelahek plodek, pretoki v popkovini pa povsem ok in seveda, jasno, ob porodu sploh ni bil prelahek: nč čudnega, da tam tako čakaš, če jemljejo not vsakega, ki ni po reglcih

. Ajd ne reče, pri tebi je drugače, ampak res škoda, da nimajo te ambulante tudi v KR

.
Obiski: k nama z Borom je prišel Anže in starši ... a zdej je tko, al kako. Morda pa takrat, ko boš ti rodila, še ne bo nevarnosti viroz in še ne bo prepovedi za otročke in ostale sorodnike

. Ampak tako kot bo, bo itak najbolje zate in za Manco