Sicer pa - mi ušesne bolečine zdravimo z istim postopkom - Just, natresk. 2ursae, upam, da bodo naravna zdravila učinkovala.
Valla, tudi zate dobre želje za ozdravitev. Imaš natanko celih 6 dni časa, da se povrneš v formo.
Mi smo včeraj dopoldne pospravljali, naredila sem vse, kar je bilo planirano - pospravila Nikine cunjice (joj, Benika, koliko robe čaka tvojo Manco!), pripravila kupček garderobe, ki jo vračamo, pa midva sva zamenjala garderobo z zimske na poletno, Tomaž je pospravljanje nadaljeval še popoldan, midve z Niko pa sva šli na obisk v njenemu Naluju. Kakšna sreča!
Danes smo spali do deset_ih, pojedli zajtrk, Tomaž pere avto, Nika je šla z babi ven s skirojem, jaz pa kao zavijam darilo za svakinjo.
Čez eno uro gremo namreč na piknik v Depalo vas. Naredite si lepo nedeljo in se tipkljamo spet jutri.
< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 9.5.2010 10:47:15 >

.
: uho je ok, me pa boli glava - sinusi. Za crknit
. Sej drugače ne zgleda nič bolana- pri zdravnici je bil itak najbolj zabaven vrtljivi stol. čist nič ni bila pri miru
Bom mela vijoličato belo kombinacijo surfinij. Lani so bile moje najlepše v celi soseski, ziher bo letos več takih zasaditev.
. Ugotavljam, da imam glede Nine res srečo in ni toliko bolna kot trdijo nekateri
Sicer pa - zakaj pa potrebuješ šotor, saj greš v hotel?!
), izpiranje nosa, kar sovraži in se otepa na žive in mrtve
. Torej