IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae
....Pol bomo pa skup hodile
, nas bo Nika peljala v kakšnem fensi avtu. Moja sodelavka v pisarni, ki ima že malo večjega otroka, hodi s prijateljicami v shopping v Italijo. Se že veselim, da bomo me tkole družno napadle kakšno trgovino.
No, pod tole se pa podpišem. Ampak veste, kaj bi bilo meni u iber všeč? Da bi vas lahko enkrat popeljala v Outlet Metzingen. Tako za vikend varianto. To bi bil žur za zgodovino. Poglejte, za priokus: METZINGEN
A nas samo peljes al nam das se tvojo kartico

Jst sem tud zaaaaaa
Mi smo meli pa danes prvi vrtcevski dan, Evana je skor odneslo not, pri Lianu je blo tudi OK, raziskoval igralnico, igrace, se prisel malo pocrkljat, mal se igral z vzgojiteljico...Sva bla tam 1 urco, jutri ga oddam in ga pridem iskat pri kosilu, v petek bomo probali s spanjem, ce bo vse po sreci.
Ruben je pa druga pesem - ze doma se je bunil, da ne gre v vrtec, ampak v sluzbo, ko smo hodili do vrtca se je pa cutilo, da mu je nelagodno in da ga je strah, ko sem ga oddala je pa tako jokal

pa se nova skupina, vzgojiteljica, brez prijatelckov je...
2ursae, a v Ikeo gres??? Blagor tebi, jst bi tud sla....

Kam pa gres v Celovec ali v Italijansko? Sem ugotovila, da je italijasnko ful blizu, pa se skoz avtocesta, nobenih ovinkov...
Tazana, upam, da niso prevec jokali danes...
Pia, pri nas tudi ni starsev na RDju. A Nina se zmeraj ne govori razumljivo al kako? Sprasujem pa zato, ker tudi pri nas Ruben ful momlja, pozira besede, govori cist en svoj jezik, ga je ful tezko razumet... A ene 5 letnice se ze na blond barvajo, al kaj??? Ne morem verjet, pa v petkah hodijo? Ala Suri Cruise?
OMG, kr neki....
grem na malco...