writing-img

RE: Septembrke 2005-3. del

clock-img

02.09.2010, 11:43

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi
Ali morata tast in tašča imeti napoved več dni vnaprej....

da, točno tako. In to moj možko dobro ve. Zdaj se je pa še izkazalo, da imata neke plane ju3, ki sicer še niso potrjeni, tko da še ne vem, kaj bo.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

clock-img

02.09.2010, 11:50

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Ali morata tast in tašča imeti napoved več dni vnaprej....

da, točno tako. In to moj možko dobro ve. Zdaj se je pa še izkazalo, da imata neke plane ju3, ki sicer še niso potrjeni, tko da še ne vem, kaj bo.

No, mogoče pa se vseeno pozitivno konča. Sicer pa - ob 7:00 otroka v vrtec, ob 9:00 kava Ikei, šoping do 13:00, po otroke v vrtec in to je to. Pri meni bi se izšlo.user posted image Ampak vem, ti, odvisnica, potrebuješ cel dan Ikee.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

02.09.2010, 12:19

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

Sicer pa - ob 7:00 otroka v vrtec, ob 9:00 kava Ikei, šoping do 13:00, po otroke v vrtec in to je to. Pri meni bi se izšlo.user posted image Ampak vem, ti, odvisnica, potrebuješ cel dan Ikee.user posted image

itak, da rabim varstvo vsaj do 19h user posted image , a si pozabila, da se na Ikea Family Card lahko celo popoldne nacejaš s kavo user posted image user posted image ?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

clock-img

02.09.2010, 12:36

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Sicer pa - ob 7:00 otroka v vrtec, ob 9:00 kava Ikei, šoping do 13:00, po otroke v vrtec in to je to. Pri meni bi se izšlo.user posted image Ampak vem, ti, odvisnica, potrebuješ cel dan Ikee.user posted image

itak, da rabim varstvo vsaj do 19h user posted image , a si pozabila, da se na Ikea Family Card lahko celo popoldne nacejaš s kavo user posted image user posted image ?

Hi, hi, nisem pozabila, ampak me ne gane. No, če bi bila ledena kava, bi bila stvar bolj diskutabilna, tako pa...

Upam, da ti uspe priti do Ikee in se do onemoglosti nalivati z brezplačno kavico!user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

02.09.2010, 13:08

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

ja, a pol je šla direkt po viziti v porodno - sklepam, glede na to, da še nič ne vemo? DEJMO BENIKA IN MANJA user posted image

clock-img

02.09.2010, 13:14

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Ne, ne, še ni šla, ker se je oglasila malo pred dvanajsto, da ni še nič, ampak da upa, da bo danes.

F. Lainšček

clock-img

02.09.2010, 13:51

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

Zdej pa jest ne vem več ničuser posted image .
Meni je Edo ob 11.53 rekel, da je benika v porodni tko da jest sem že začela dihat (oz. se mi že vrti od dihanja).
Hiiiiiiiiiiiiii,haaaaaaaaaaaaaaaaaa, huuuuuuuuuuuuuuuuuuu - diham, diham.

clock-img

02.09.2010, 14:08

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Ob 11:43 sem dobila sms: Še nič ne dogaja, bo pa še danes upam.

Očitno se je začelo dogajat 10 minut kasneje. Juhej! Čakamo!!!

F. Lainšček

clock-img

02.09.2010, 14:11

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Uuuu, lepo. Čakamo malega, svežega dojenčka, dooooojeeeeeenčiiiiicoooooo. user posted image user posted image user posted image
Edo bo pa dans tak pijan! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.09.2010, 14:26

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

juhej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , komaj čakam novic, upam, da bodo čim prej user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.09.2010, 14:45

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

No, Špelka, zdaj si ti naš obveščevalec. Kaj novičk? Minile so 3 ure... Upam, da gre hitro in brez zapletov!

F. Lainšček

clock-img

02.09.2010, 15:28

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Odhajam k frizerju, prosim za sms, ker do večera ne bom prišla do neta. Hvala.

F. Lainšček

clock-img

02.09.2010, 18:39

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

Benika -Čestitke ob rojstvu male princeske user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

clock-img

02.09.2010, 18:55

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

juhej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej moram pa Manji nujno zrihtat eno žensko družbo user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 2.9.2010 18:56:32 >

clock-img

02.09.2010, 18:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.09.2010, 19:07

clock-img

spelka12

pencil-img

3312

sestrica moja iskrene čestitke ob rojstvu vajine princeske, lepo cartanje in......šmrkšmrkšmrkšmrkšmrk ...............................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.09.2010, 19:27

clock-img

doroteja23

pencil-img

887

BENIKA

user posted image user posted image
            čestitke!!! Pa lepo cartanje in čim manj neprespanih noči!!

clock-img

02.09.2010, 20:23

clock-img

Pia67

pencil-img

1098

Oh, končno ... user posted image

Benika in Manca vse naj, naj.

clock-img

02.09.2010, 20:30

clock-img

tažana

pencil-img

1601

Ja nič bom hitra, ker se utapljam v papirologiji user posted image . Namesto da bi hranila energijo za v vrtec se moram non stop ukvarjat s papirji podatki....

aah ni važno glavno da je tu 

MANJA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo Benika, Edo in oba bratca, ki sta sedaj dobila sestrico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Krasna novica! Lepo se crkljajte!

Se oglasim čez vikend!- ko me vrtec ne bo preganjal user posted image

clock-img

02.09.2010, 21:22

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Evo tudi mene:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za MANJO! Hip, hip, hura! Čestitke EDOTU, BENJAMINU in JAKOBU! No, pa Špelki...user posted image  ker je prvič teta. Seveda, jasno, prvič teta PUNČKI!user posted image user posted image user posted image

Eh, pa ne bo Filipa, šmrk.

Valla, če še potrebuješ pomoč, se slišiva jutri zjutraj na Gmailu, pa bova nekaj spesnili.

F. Lainšček

clock-img

03.09.2010, 10:13

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Benika, čestitke še tuki in velik cartanja!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostale pa...kako je pri vas?
http://www.ringaraja.net/forum/m_5335956/mpage_1/key_/tm.htm#5336009

clock-img

03.09.2010, 10:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.09.2010, 10:34

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Benika iskrene cestitke za pupo!!!!!!!

Cestitke tudi ocku, bratcema in pa tetkici in bratrancku user posted image !!!!
Lepo se crkljajte, fajn spite ponoci in lepo rastite!!! 
Je pa prava lepoticka user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ninocka -- 3.9.2010 10:35:07 >

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

clock-img

03.09.2010, 10:40

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Valla, hvala za organizacijo telegrama. Uživajte na morju! Kam pa greste? A to samo za vikend ali dlje?

Pety, sem ti odgovorila na temi. Jaz bi se najavila na sestanek. A je samo pri Vidu to problem? Vsi ostali spijo?! Vsekakor morajo najti rešitev, saj spanje ne more biti obvezno, pa tudi "kazen" ne more biti.

Ste dobile slikico "naše" Manje? Kakšna luštkana stručka! Ampak ne - me ni zamikalo.user posted image

Bi mogoče katera kaj naročila? http://www.ringaraja.net/forum/m_5335723/mpage_1/key_/tm.htm#5336104

F. Lainšček

clock-img

03.09.2010, 21:28

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Čer!

Samo kratko obvestilo (ki ste ga te tedne že kar vajeni): Jutri gremo najverjetneje spet plavat v Atlantis. Saj veste .... dobrodošli, če se komu "zlušta".

2ursae, si prišla do Ikee? Glede na današnje nejavljanje, je očitno šoping uspel....

F. Lainšček

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem