IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama
otečeno evstahijevo cev in zato konstantno zbujanje in premetavanje.
Kako so pa to ugotovili? Ker nas tasrednji tud se ne spi celo noc (0bcasno ja), pa dostikrat vidim, da se "praska" po usesku, kot da ga nekaj v notranjosti moti.
Avtorici posta - nas ta srdenji se je do 13 meseca zbujal po 8x na noc, jst sem bla ze v slubi, ampak sem se navadila, nisem se sekirala, ker sem se mogla zbudit in potem tudi nisem bila zaradi tega utrujena. Moram rect, da sem bila pri drugem otroku cez dan bolj spocita, kot pri prvem, pa je prvi spal celo noc in se je mogoce kdaj zbudil za flasko, pa me je sesulo za cel mesec naprej in nazaj. Pri drugem sem si v glavi postimala, da se nima smisla jezit in bit slabe volje, ker moram ustat, pa je blo takoj lazje. Sej vstajam za svojega otroka!
Glede GH - jst bi se zmeraj najprej ponudila GH in ce po 10 min ne bi nic pojedel, bi podojila. Bi pa probla z mlecnimi kasicami, te so ble pri nas zakon.
Pa se spanje podnevi - mogoce je tak otrok, da ne potrebuje spanja, mogoce pa zamudita tist trenutek, ko je utrujena, sama pa ne zna zapat in potem samo joka. To je blo pri nas zvecer, ko sem pa ugotovila, da je okrog 6ih zaspan in ga dala spat, je bla pa druga pesem. Je spal samo 1/2 urce, ampak je bil pol naprej (tisto uro do spanja) dobrovoljcek.