writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 4. del

clock-img

05.10.2009, 15:48

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Ma to boš ti en, dva, tri. user posted image   Moram se lotit kosila... Bo danes pohana poli. user posted image Sem na tržnici vzela en kup zelenjave, pa poli in pire, pa bo. Sicer mi je boljše s krompirjevo solato, ampak nimam drobnega krompirja, tavelik se kuha pa eno uro user posted image

clock-img

05.10.2009, 15:55

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

mi smo pa danes sami popodle si je pa T. zamislil cvrtke in solatko zeleno pa je blo

clock-img

05.10.2009, 16:21

clock-img

lake

pencil-img

3955

Ste se pa nčvekale od zjutri.

Sva ble  Tanjo  v shopingu pa na kavici v BTC-ju. m spet samo za Tajo nabavla, nič zase user posted image .

Cveka
Super za taščo, zdej jo pa pazte, sploh ker prihajajo zimski meseci.

Punce jutri vozičkanje Tivoli ali center?

clock-img

05.10.2009, 16:29

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Nama je vseeno. Če gremo v center, lahko vseeno parkiraš pri meni lake, če ti ni predaleč, pa gremo potem skupi naprej. 

clock-img

05.10.2009, 16:38

clock-img

lake

pencil-img

3955

Sej v mestu itak ni protora ponavad, tko da pridem k teb parkirat. Ti bom za listke počas že kosilo plačala. 

clock-img

05.10.2009, 16:51

clock-img

Anonimen

mama11 star je 4 leta, so mi rekl da to ni nič tazga da se samo zaigra in pozabiuser posted image

clock-img

05.10.2009, 16:54

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

mam pa veselo novico, tašča je bolje ni več v smrtni nevarnosti, konec tedna ali začetek drugega pride domov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No vidiš, to je zato, ker ste tako upali in pozitivno mislili. user posted image user posted image user posted image Zdej jo pa čuvajte, vsakega v razkužilo, preden pride k njej!

SE PODPIŠEM...posebno s temle razkužilom...in sploh zdaj ko so tej trebušni virusi kateri so za rakave bolnike zelo nevarni.

ma za rakaste bolnike je lahko vse usodno, sam jo že videm kako bo, k bomo vsi v bundah okol bajte hodil bo ona v kratkih rokavih, vedno se kregamo z njo naj se oblači, sam trenutno mi je vse brez veze sam da je živa in da prihaja domov ostalo bomo premišljeval pol k bo doma kako in kaj jo mormo mirkat, joj k vem da bojo borbe, sam kaj me briga sam da je ŽIVAuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.10.2009, 17:06

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

bravo za zobek user posted image

Tanja, jaz sem kupila kovterček od odeje. Ga pa prav nikoli nismo uporabljali, ker se je skoz odkrival. Tako da je imel vrečo. Če boš kupovala vreče jo ne v BC, ker tam so zelo drage.

katmat vidim, da ste se lepo imeli.

maja a se kej vidmo ta teden?

dudi mal si falila user posted image

Ne vem, lahko bi se ane? Bil bi že čas.

clock-img

05.10.2009, 17:07

clock-img

Anonimen

no zdej sem vam pa na FV, vse lisice, jazbece, vrane, plevel.... spucala tako da putike in rastline so rešeneuser posted image

clock-img

05.10.2009, 17:35

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Sem 100 strani v zamudi in sploh ne vem več kaj se dogaja. Čveka, kaj je blo s taščo? Da ne brskam nazaj (sem mal lena, pa se šibam s tavečjo igrat okelr Zarja spi).

clock-img

05.10.2009, 17:38

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Sem 100 strani v zamudi in sploh ne vem več kaj se dogaja. Čveka, kaj je blo s taščo? Da ne brskam nazaj (sem mal lena, pa se šibam s tavečjo igrat okelr Zarja spi).

prejšnjo nedeljo je zbolela in je mogla v bolnico, šla je v torek, namreč boleha za rakom, zdej pa je fasala pljučnico in zastrupitev krvi, so jo že odpisal, sam tašča je trmasta in se je zlizala in pride domovuser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.10.2009, 17:38

clock-img

mama11

pencil-img

1385

Čveka, samo da je s taščo šlo na bolje. S starejšimi se je pa tako ali tako težko bockat, ko zatrmijo po svoje.

Če je pa sinko star 4 leta bi pa morda deloval sistem nagrajevanja z nalepkami - vsak dan, ko se ne polula v hlače dobi nalepko, in ko jih zbere 10 dobi nagrado (kakšno malenkost ali sladkarijo).

clock-img

05.10.2009, 17:39

clock-img

majana79

pencil-img

8822

lake, kaj se sekiraš, Zoki časti user posted image

clock-img

05.10.2009, 17:41

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Čveka, samo da je s taščo šlo na bolje. S starejšimi se je pa tako ali tako težko bockat, ko zatrmijo po svoje.

Če je pa sinko star 4 leta bi pa morda deloval sistem nagrajevanja z nalepkami - vsak dan, ko se ne polula v hlače dobi nalepko, in ko jih zbere 10 dobi nagrado (kakšno malenkost ali sladkarijo).

uau to pa ni slaba ideja.... kakšne nalepke imaš v mislih, mal idej prosim!!!

clock-img

05.10.2009, 17:52

clock-img

Anonimen

smo si izposodili garfilda in že tri dni samo to gledamouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.10.2009, 18:01

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

jaz mam pa na obisku kolegico s sinčkom user posted image

clock-img

05.10.2009, 18:01

clock-img

mama11

pencil-img

1385

Mah, nič posebnega, v vsaki papirnici imajo raznovrstne, od tistih z bleščicami, pa tistih s kakšnimi liki iz risank, ali geometričnimi liki, lahko pa tudi vzameš navadne bele nalepke in ti kaj narišeš gor. Samo ustrezno ga zanimiraj, ko mu predstaviš zadevo, pa glej, da ga bo zanimala nagrada. Vzemi pa en karton, nariši razpredelnico - v vsako vrstico 11 kvadratkov - 10 praznih, v katere bo lahko lepil nalepke, in v zadnjega kakšno zvezdico ali kaj podobnega, kar bo označilo, da si je prislužil nagrado. Vrstic pa toliko, kolikor misliš, da boste potrebovali ta sistem. Pa karton mu npr. obesi na steno v njegovi sobi ali kam drugam na vidno mesto.

clock-img

05.10.2009, 18:02

clock-img

Anonimen

kdaj bo davčna pošiljala "zamudnikom"? a katera ve?

šibam nazaj med otroke,...user posted image

clock-img

05.10.2009, 18:05

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

kdaj bo davčna pošiljala "zamudnikom"? a katera ve?

šibam nazaj med otroke,...user posted image

pomoje bo zdej novembra

clock-img

05.10.2009, 18:06

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

prejšnjo nedeljo je zbolela in je mogla v bolnico, šla je v torek, namreč boleha za rakom, zdej pa je fasala pljučnico in zastrupitev krvi, so jo že odpisal, sam tašča je trmasta in se je zlizala in pride domovuser posted image user posted image user posted image

o sam da je OK! Držte se!

clock-img

05.10.2009, 18:12

clock-img

Anonimen

Mah, nič posebnega, v vsaki papirnici imajo raznovrstne, od tistih z bleščicami, pa tistih s kakšnimi liki iz risank, ali geometričnimi liki, lahko pa tudi vzameš navadne bele nalepke in ti kaj narišeš gor. Samo ustrezno ga zanimiraj, ko mu predstaviš zadevo, pa glej, da ga bo zanimala nagrada. Vzemi pa en karton, nariši razpredelnico - v vsako vrstico 11 kvadratkov - 10 praznih, v katere bo lahko lepil nalepke, in v zadnjega kakšno zvezdico ali kaj podobnega, kar bo označilo, da si je prislužil nagrado. Vrstic pa toliko, kolikor misliš, da boste potrebovali ta sistem. Pa karton mu npr. obesi na steno v njegovi sobi ali kam drugam na vidno mesto.

aha, bom jutri šla nabavt pa bom poskusila, hvalauser posted image

clock-img

05.10.2009, 18:13

clock-img

Anonimen

o sam da je OK! Držte se!

ja HB da je OK, k še včeraj niso dr. bli prepričani da se bo zlizalauser posted image

clock-img

05.10.2009, 18:18

clock-img

Anonimen

nč vas zapuščam, uživajte, otroke moram zrihtat pa mal poročila pogledat pa NCIS in spatuser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.10.2009, 18:22

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

jaz se pa psihično pripravljam na aerobiko user posted image

clock-img

05.10.2009, 18:35

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

jaz se pa psihično pripravljam na aerobiko user posted image

Jst sem tudi imela v planu hodit, pa je ravno ob osmih in mi nič ne ustreza, ker gresta obe takrat spet in ju je treba zrihtat. Pa 2x na teden imamo. Letos ne bo nič, drugo leto pa morda že.

Evo moj je pršu in prevzel mali dve.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem