writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 4. del

clock-img

05.10.2009, 18:57

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

tud pr nas je ob 8h ampak tuki že oba spita takrat...mamo pa samo 1krat na teden

clock-img

05.10.2009, 19:31

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Dudi, telovadi še namesto mene. user posted image

clock-img

05.10.2009, 19:34

clock-img

Leela

pencil-img

3101

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Dudi, telovadi še namesto mene. user posted image

še zame malo user posted image

maja povej kdaj, jaz že rabim robo, da ne bo Filip prej 6 mesecev star user posted image

zdaj grem pa otroke rihtat

clock-img

05.10.2009, 19:35

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ajde grem...bom mislila na vaju ko bom telovadila user posted image

clock-img

05.10.2009, 19:35

clock-img

Anonimen

Urban spi... na boku, ker če ga dam na trebuh, začne puzati... ga bom po prvem vmesnem dojenju poskusila dati na trebušček...
Oskar se še igra.

smo bili danes zunaj na igrišču. po vrtcu je Oskar želel tja, potem pa mi je rekel, da bi bil "ves dan" zunaj... in smo bili. luštno. še moj je užival z nami,... kljub temu, da je malo veter pihal:)

kuhinja je... moram pobrskati, da najdem kakšno čisto posodo. skoraj tako.
...

...
...

tako.
čaka me en kup opravkov, jaz pa bi samo sedela za računalnikom in hkrati gledala Oskarja, kako se lepo igra (je sam ugasnil risanko nekje na sredi, da se lahko v miru igra!). lepi trenutki.

moj je... kot pravi ledenka "lost in space"user posted image  
ga ne pogrešam prav nič. ne, res ne. (samo ne mu povedat, ker bo užaljen).

clock-img

05.10.2009, 19:38

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Opravki bodo že počakali, posodo boš pomila sproti, ko boš kaj rabila, jaz jo tudi. Ti kar uživaj in glej Oskarja, čez par let bo itak v svoji sobi in ga ne boš videla nič, razen za kosilo in večerjo. user posted image

clock-img

05.10.2009, 20:54

clock-img

lake

pencil-img

3955

Kje pa ste vse? 

clock-img

05.10.2009, 21:01

clock-img

Anonimen

mi jemo pistacije user posted image user posted image

clock-img

05.10.2009, 21:04

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Jureta uspavamo, pa nam ne uspeva

clock-img

05.10.2009, 21:08

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Leela, jutri zagotovo ne, v sredo ima Zarja cepljenje. Jst bom za ziher v sredo dala moji mami v avto. Ona bo skoraj cel dan v lekarni v PO, pa boš kr pri njej vzela, ker tile dnevi so odvisni od premnogih dejavnikov. Ja, tvoj bo res kmalu 6 mesecev star user posted image .

Torej, če bi, bi v četrtek ali petek. Robo pa prevzameš v sredo, da bo za ziher. Se strinjaš?

clock-img

05.10.2009, 21:41

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

hoooj jaz sm nazaj...čist gimnastičnauser posted image

clock-img

05.10.2009, 21:47

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

dober večer,

mi smo se pa šele malprej spravili spat, smo malo podaljšali zaradi obiskov,pa itak je nazadnje ob pol osmih jedel, ker je spal pred tem. Smo šli danes v zoo pogledat male leoparde in opice, no, pa malo na sprehod seveda. Tamal ni bil kaj dosti fasciniran, se mi zdi, da sva bila midva veliko bolj user posted image Potem sva se pa še do btc-ja zategnila na kosilo pa po orbitrek. Upam, da ne bo samo prahu nabiral user posted image Zaenkrat sem optimist, bomo videli, kako bo z mojim. Je rekel, da mora malo shujšat, tale moja nosečnost ga je čist poredila user posted image Mu niso nobene cote več prav in je rekel, da je skrajni čas za spremembo.

Je bil pa tamal po noči, polni zbujanja, čez dan pravi angelček, kot da bi vedel, da naju mora tut malo razveselit. Pa saj ne moreš biti jezen na njih, ko se ti nasmejejo in pogledajo s svojimi učki...

Moj je šel na masažo, jst pa še malce pobluzim pa spat...

clock-img

05.10.2009, 21:47

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

hoooj jaz sm nazaj...čist gimnastičnauser posted image

Bravo dudi! Jst sem pa čist zmozgana in grem spat. Še prej se umit seveda. Moj je tudi 'lost in s(tudio)pace', tamali spita.

Nočko!

clock-img

05.10.2009, 21:50

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

maja ja kar še sama sebe malo pohvalim,ker je res super,čutim vse kar je treba čutit user posted image ...do naslednjega poedeljka se bom glih nazaj sestavila pa bo treba spet user posted image
Neee sej bojo edino tako kilogramčki šli kaj doooool(upam)user posted image user posted image user posted image

nočko,tud jaz grem v vodoravno _

clock-img

05.10.2009, 22:16

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Evo mene....
Danes se nisem niti za minuto ulegla ali usedla-no, razen ko sva bile z lake na kavi.
Skratka-sem izčrpana. Zdele sva pršle iz pasje šole, sem še psa skopala, pa kopalnico pomila, pa en stroj naštimala,da se bo perilo ponoči opralo...
Jutri se grem na faks vpisat, pol pa bi pršla na vozičkanje, če boste že takrat v mestu. lake mi boš sporočila prosim na telefon kdaj in kje boste?

clock-img

05.10.2009, 22:54

clock-img

lake

pencil-img

3955

No pri men je bla pa prjatlca na čaju, vmez se je še Taja zbujala, tko da sm jo zdele še enkrat nafutrala, pa upam da bo mir. Upam da je bla res samo lačna, ker ma spet rdeča lička, in sumim da ji spet zobki ven poganjajo, pa da se zato prebuja.

Grem spat ker bo očitno dolga noč.

Lahko noč!

clock-img

06.10.2009, 07:05

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

DOBRO JUTRO
Spali smo ... boli me tud začuda nič.
Zdej pa v vrtec in na kavico

clock-img

06.10.2009, 07:08

clock-img

Anonimen

jutro

no jz sem pa pokonc, ostali pa še spijouser posted image

danes sem po enem tednu normalni celo noč spala, me ne skrbi več ker vem da tašča pride domov, madonca kako je ta psiha naravnanauser posted image user posted image user posted image user posted image

kavico že spilauser posted image user posted image user posted image

danes grem pa po DVD k sem dala presnet igro, ki so jo igral otroci

LEELA: jo bom dala vzgojiteljici,i zate pa jo boš dobila k pridete Lukata iskatuser posted image user posted image user posted image

clock-img

06.10.2009, 07:24

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

pogruntala zakaj nasa frajla ne spi celo noc!!!

oblekla sem jo v bodi in v plisasto pizamo in je spala od 15.00 do 18.30(ko sem jo kar zbudila ceprav bi se spala) in potem sem jo drzala budno do 20.00 ceprav je bila vidno utrujena...nato pa od 20.00 do pol sedmih zjutaj ko jo je zbudila ocijeva budilka....kajj pa zdaj???ssssspppppiiiiiiiii!!!!!!!!!!! ocitno jo je zeblo....

gutn morgen žabnzi!!!!!

< Sporočilo je popravil KatMat -- 6.10.2009 7:28:15 >

clock-img

06.10.2009, 07:32

clock-img

Anonimen

ja mamica, mirkaj naotrokeuser posted image user posted image user posted image user posted image ja sej naša je isto eno noč ne spi k jo zebe drugo noč k je prevroče, no tretjo pa siuser posted image

aja

good mornning

clock-img

06.10.2009, 07:38

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

sej sem jo mela vedno v dveh dolgih rokavih...ampak ocitno ker se zbrca dol koutrcek jo pol zacne zebst

clock-img

06.10.2009, 07:41

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

sej sem jo mela vedno v dveh dolgih rokavih...ampak ocitno ker se zbrca dol koutrcek jo pol zacne zebst

ja verjetno, naša je ista, sploh ne vem kakšna je fora tega da si zbrca kovter dol iz sebe, če pa ji to ne rata pol se ba ona premakne čist na rob, postelje sam da je zunaj kovtrauser posted image user posted image

clock-img

06.10.2009, 07:42

clock-img

Anonimen

nč midve greve na kavo, uživajteuser posted image

clock-img

06.10.2009, 07:49

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ja verjetno, naša je ista, sploh ne vem kakšna je fora tega da si zbrca kovter dol iz sebe, če pa ji to ne rata pol se ba ona premakne čist na rob, postelje sam da je zunaj kovtrauser posted image user posted image

ja nasa tud....cist u kot z glavo pa spat naprej

clock-img

06.10.2009, 07:51

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

nč midve greve na kavo, uživajteuser posted image

ti tudi

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem