cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 4. del

clock-img

06.10.2009, 21:22

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

poki fajn lepo se naspi in jutri dobro opravi...z Anejčkom pol vam pa želim veliko veliko sreče,da boste izvedeli kaj novega-lepega in dobrega!! user posted image

clock-img

06.10.2009, 21:32

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Dudi, a ti še čakaš? user posted image

poki, lepo opravite pa hitro potem poročat o veselih novicah user posted image

Tanja, hladilnik, hladilnik. user posted image

clock-img

06.10.2009, 21:42

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Hvala punce!

Grem pančat, sem že res utrujena postala zle.

Nočko in lepe sanje vsem! Sanjajte svoje pridne malčke! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

06.10.2009, 21:48

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Dudi, a ti še čakaš? user posted image

poki, lepo opravite pa hitro potem poročat o veselih novicah user posted image

Tanja, hladilnik, hladilnik. user posted image

Ti me sam v greh zavajaš.A Jure spi?

clock-img

06.10.2009, 21:53

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Jah, jaz sem vaša slaba stran. user posted image Itak pa tebi kak grehec sem pa tja ne bo povzročil nič škode. user posted image

Ja, Jure spi od pol 8 in prosim nekoga tam gor, da bi spal vsaj 5 ur v kosu, da se revček pošteno naspi. user posted image

clock-img

06.10.2009, 21:58

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Sej bo spal, brez skrbi...

clock-img

06.10.2009, 22:01

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Upam user posted image

Zdej grem pa Housa gledat. Pridem vržt uč, če bo še katera tukaj.

clock-img

06.10.2009, 22:07

clock-img

Anonimen

ja, majana, naj ti Jure dobro in dolgo spi to noč!

grem tudi jaz v mižalčke.
Oskar se je zbudil in me spraševal, če ima plenico. je to znak, da mu jo tudi ponoči ukinem?
potem se je zbudil še Urban in popil še malo toplega mleka iz domače mlekarne. je že težak malček, ga komaj dvignem iz posteljice! če se bo tole zbujanje nadaljevalo, bo moj križ spet trpel,...
potem pa sem morala še mojemu dragemu dvigniti ego,...

user posted image user posted image user posted image  utrujena!
vam želim lahko noč!user posted image

clock-img

06.10.2009, 22:25

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Čveke, lahko noč! 

clock-img

07.10.2009, 06:53

clock-img

Anonimen

jutro

clock-img

07.10.2009, 07:26

clock-img

Anonimen

a dons sm pa jz prvauser posted image user posted image user posted image

no zaspanke pokoncuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.10.2009, 07:29

clock-img

Anonimen

clock-img

07.10.2009, 07:36

clock-img

lake

pencil-img

3955

Dobro jutro!

Dons bom pa jst napisala da je bla noč user posted image . Zbujanje na dve uri, in zdwej je tud sitna, seveda ker je vstala ob 6.30.

Sm si nardila eno močno kavo, ker ne funkcioniram.

clock-img

07.10.2009, 07:58

clock-img

Anonimen

jutro

zadnje dni bolj po terenu laufam, pa kr nisem mela energije kaj napisat. Drugače smo po starem...no...edino za krst smo se uspeli zmenit. Bo šel novembra...pa kaj...bo malčica že skor sama šla hahaha. Zdaj sem v fazi razmišljanja o oblekici...sej bi bla rada praktična, pa me preveč mika ena lepa oblekica (še kr se nisem dost naigrala z barbikami). Bo najbrž domače izdelave, ker to kar gledam, kaj prodajajo okrog meni ni čisto nič všeč...al sem čudna.

Danes spet malo na zrak...juti pa pojutrišnjem sva pa spet same, ker oči spet odpotuje.user posted image Pa pregled mava v petek...samo ne vem, kako bo s cepljenjem, ker malčica spet nekaj kašlja...grrrruser posted image .

clock-img

07.10.2009, 08:00

clock-img

Anonimen

dobro jutro!!!!

majana, tisto bitje s krilci pomagalo! hvala,... U  je sicer že več kot uro pokonci, a ponoči se je zbujal samo na tri ure,... naj tako ostane.

O še spi,... danes ostane doma, na opazovaju... bil je nekam vroč ponoči,...

clock-img

07.10.2009, 08:02

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

jutro,

pri nas smo bili tudi zgodnji, a začuda še dobro funcioniram. Se je tamal prvič zbudil že malo čez polnoč, ker je najprej en motor res naglas speljal mimo bloka, pol je pa še moj tako naglas zakašljal, da se je tamal itak zbudil in jok. Pa ga nekak uspem umirit, ampak je bil očitno že preveč zbujen, tko da sm ga kr nafutrala, pa je blo. Je pa res priden takole zjutraj, se igra v igralnem centru, dokler jst pripravim sok in malo kuhinjo pospravim. No, zdej se je pa še posračkal v seveda svežo plenico. Meni za dober tek, ker ravno zajtrk jem user posted image

clock-img

07.10.2009, 08:10

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

dobro jutro

spali kar zadovoljivo user posted image ...Maj se je glih zbudu,bi pa kmal zaspal danes vrtec...sm se zbudila ob 7.30 in pogledam kolk je ura user posted image ...ob 8h mora pa bit v vrtcu...sva šibala in sva bla 10 minut prej....

clock-img

07.10.2009, 08:10

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

dobro jutro ...hvala za kavico in krofek

clock-img

07.10.2009, 08:14

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Jutro!

k.tja, me veseli, pri nas je bilo malo slabše kot pri vas, ampak še vedno boljše kot predvčerajšnjim.

Jure je zdaj na poti v prvo rundo dopoldanskega spanja in se bori z vsemi štirimi v posteljici, da ne bi zaspal. Kako ne razume, da je spanje zakon? user posted image

clock-img

07.10.2009, 08:14

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

flaska, np user posted image

Jst bi pet zvezdic, pa čist premal klepetam...

Wow, ker smajli sem našla user posted image

Bravo Majanauser posted image user posted image user posted image Še v živo realiziramo-da naumo sam virtulnega pira pile.
Aja, pozabla sem ti reč hvala za parking....

dej dej se kle frajle delat.. pol se pa dobimo na vozičkanju in vse finoče pijete kavico in sok... sam midve s katmat pijeva pir user posted image

dudi k boš obnavljala seznam.. prosim popravi, da Gaja ni velika 36.5cm ampak 63.5cm user posted image

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 7.10.2009 8:15:35 >

clock-img

07.10.2009, 08:16

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

clock-img

07.10.2009, 08:17

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

zdej pa grem na zajtrk, pa kofe, pa pol štimanje gaje.. pol k se pa sonček pokaže grem pa jabčka in hruške pobrat

včer mi je skor v oko album prletel.. sm odprla omaro in je nekdo (ki nisem jaz) album postavu čist na koncu, tko da k sem odprla je kr poletel.. in itak da mam zdej mal modrice pod očesom user posted image šr dobr da obstaja pudr

clock-img

07.10.2009, 08:18

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

user posted image

blagor teb če si tko dobre volje

clock-img

07.10.2009, 08:18

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

a ne blue....no pa tvoja prijateljica ljubljancanka....

no povej kdaj greve se na enga

clock-img

07.10.2009, 08:19

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem