IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl
pokica zate sem pa tako vesela,da bi te kar ke prišla polupčkat..tebe in Aneja,možička pa na skrivaj.
Oooooooooo Oliva moja! Hvala!

Pa ne rečt, da te nismo pogrešale...k smo te full! Si bla ena večjih čvekic, zdaj te pa več sploh ni tle gor. Me smo pa nemest, da bi ble manjše čveke, še postale večje...z KatMatinim novim forumom!
Anej je malo zaležal, je že pokonc in v igralnem centru. Danes je bil zgodnji...brrrrrr....6.30...pa ni in ni hotu več spat, je kr težil in godrnjal, pol sma pa vstala, kaj pa čem.
Ati danes ima HB krajši delovnik..sj med tednom dolg skos dela...tk da bo ob 14h že z nama!

Se veselim vikenda, ...ne gremo v posavje k tašči..k pravi full slabo vreme, bomo rajš k mojim šli ker dan, pa mal okol...pa tko...doma je itak najlepše, ane?
Na FB ima tud jst tko naštelane slikce...samo za prjatle, nihče drug.
Smo dobli danes izvid iz Maxilo iz LJ in piše, da imamo naslednjo kontrolo v začetku novembra ali po možnosti ob sprejemu, 18.nov. ob 8. uri! Med drugim je napisala tudi, da starši izjemno dobro obvladajo pripravo in tudi učinski se poznajo...v nadaljevanju, pa da so vsa potrebna tkiva pripravljena za OP in da je vse ustrezno,...tako smo njim olajšalo delo pri OP in seveda končni rezultat!
Sem kr s knedlom v grlu odprla izvid

.
Zdaj sem pojedla kruh s pašteto in spila hladno Nescafe. Je bil Anej prej tečko, pa nisem utegnila.