writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 4. del

clock-img

14.10.2009, 08:43

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 14.10.2009 8:44:11 >

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

14.10.2009, 08:44

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

user posted image

clock-img

14.10.2009, 08:44

clock-img

Anonimen

FLASK_A a je to sirov burek?

clock-img

14.10.2009, 08:47

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

ja...

clock-img

14.10.2009, 08:50

clock-img

Anonimen

jutro

clock-img

14.10.2009, 08:51

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Nrdila sem neverjetno zanič fotkeuser posted image Naslednjič vzamem fotoaparat, mobitel je en klinac!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.10.2009, 08:52

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Jst ravno zajtrkujem- toast s pršutom in sirom. Zdej pa še en mafin čez.Z Nescafejem.

Sm pa včer dobila pismo iz Odeje- sem v soboto, ko so imeli neke popuste, za Hano tam kupila kovterček in sem izpolnila tud nek kupon za žrebanje- no, in so me obvestili, da sem dobila 3. nagrado-Paket presenečenja, ki me čaka v njihovi trgoviniuser posted image user posted image user posted image Če že sedmice nisem dobilauser posted image user posted image

user posted image user posted image A ko jih imate v igralnem centru, jih pustite, da se smai igrajo, ali ste ves čas z njimi?K jst mam kr slabo vest, če jo pustim, pa sta mi včer moja dva rekla, da jo moram mal pustit samo...No, kako to ve delate?

clock-img

14.10.2009, 08:54

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

grem na potep v cerknico....lepo se mejte

clock-img

14.10.2009, 08:54

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

A nisi ti iz Trzinauser posted image

clock-img

14.10.2009, 08:56

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

user posted image user posted image A ko jih imate v igralnem centru, jih pustite, da se smai igrajo, ali ste ves čas z njimi?K jst mam kr slabo vest, če jo pustim, pa sta mi včer moja dva rekla, da jo moram mal pustit samo...No, kako to ve delate?

Hehe, bravo za nagrado. Jaz jo pustim samo - samo si dam center v dnevno, tako da sem na računalniku, ona pa na tleh zraven. Če težim zraven se sploh ne zna igrat. Se bolj sama znajde.

clock-img

14.10.2009, 08:58

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Tanja, me prav zanima kaj si dobilauser posted image Bon za naslednji nakupuser posted image
Jaz jo pustim samo. Vsake toliko ji pridem pomagat, ker se kje zakači ali pa ji igrača uide.

clock-img

14.10.2009, 09:03

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Ja, sej jst jo mam tud v dnevni zraven sebe, sam jo skoz kej ogovarjam, pa pomagam i obračat se... No, jo bom mal bl pri miru pustila.

Ja flaska bonuser posted image user posted image Čeporu bi ga porabla, k mam spet eno posteljnino ogledano. Sem ene 3 mesce nazaj novo kupila in me je vse skup pršlo okol 160€user posted image Drago k satan. Tko da, če je bon, naj bo vsaj za 100€. Sam piše, da je paket presenečenja, tko da najbrž ni bon. Upam, da ni kaka okrasna blazina, k je nimam kam postavit.

clock-img

14.10.2009, 09:05

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Ja flaska bonuser posted image user posted image Čeporu bi ga porabla, k mam spet eno posteljnino ogledano. Sem ene 3 mesce nazaj novo kupila in me je vse skup pršlo okol 160€user posted image Drago k satan. Tko da, če je bon, naj bo vsaj za 100€. Sam piše, da je paket presenečenja, tko da najbrž ni bon. Upam, da ni kaka okrasna blazina, k je nimam kam postavit.

user posted image Kaka pa je ta posteljnina? A si nakupila za cel kombi?

clock-img

14.10.2009, 09:09

clock-img

Anonimen

ampak res? Saten, svila, eko bombaž, pa tri kle zlata al kako? user posted image Jaz pa cvikma, če bi dala 20 eur al ne.

clock-img

14.10.2009, 09:10

clock-img

Anonimen

če vidim, da se zaigra sam, ga pustim... če potrebuje mojo pozornost, se igram z njim (saj drugega mi ne preostane, ker tečnari, da je jojuser posted image )

superca za nagradouser posted image !!!

clock-img

14.10.2009, 09:10

clock-img

lake

pencil-img

3955

Dobro jutro!

Spal smo kr vredu, se je sicer spet zbudla ob polšestih, ampak  mi jo je s flašo pa s tem da se je stiskala k men ratal nazaj uspavat. Posledično sm se zbuldla z obema rokama omrtvičenima, pa bolečim križom, ampak spal smo pa do mal čez osem user posted image

Jst jo mam tud v igralnem centru v dnevni, dva metra stran od računalnika,tko da ji pomagam samo ko prleze do pol dnevne, pa ko se kje zagozdi.

Grem kavico sluhat. Pol morm pa vodovodarja počakat, mi pride v zimski vrt še radiator montirat, je že cajt počas.

clock-img

14.10.2009, 09:11

clock-img

Anonimen

KatMat je iz Cerknice, zdaj pa živi v Trzinu,... a sem prav napisala?user posted image
prijetno "potepanje"user posted image

clock-img

14.10.2009, 09:14

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Jaz ga mam v igralnem centru samega,ko pa se kaj zagozdi ali ko se non stop obrača na trebuh mu pomagam nazajuser posted image ...drugače je sam,saj vedno tud ne moreš zraven njega bit pa ga gledat.

Tud jaz bi si rada kupila posteljnino iz satena ali svile ampak ko so takoooo drage user posted image

clock-img

14.10.2009, 09:16

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

ja...sej gremo z avtom :))

clock-img

14.10.2009, 09:17

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

user posted image Kaka pa je ta posteljnina? A si nakupila za cel kombi?

Ja, malo morgen za cel kombi. Za zakonsko postlo. 2 kompleta in 2 rjuhi, mako saten in je bla tolk. Je bla posteljnina 60€ minus 20%, pa 2 rjuhi okol 30€. Jp, drago k satan. Sam je pa ful razlika spat na tem,al pa v bombažni.Je pa taka http://www.odeja.si/sl/index.php?sv_path=20,31,38&tid=44&pid=937. Mi je bla ful lepa, pa sm ful dolgo odlašala z nakupom glih zarad cene. No, pol je blo pa to znižanje, sem se pa odločla in kupla.

clock-img

14.10.2009, 09:17

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

KatMat je iz Cerknice, zdaj pa živi v Trzinu,... a sem prav napisala?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.10.2009, 09:18

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

aha. Danes tu, jutri tamuser posted image

Lake, vodovodarja čakašuser posted image user posted image
user posted image user posted image

clock-img

14.10.2009, 09:19

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Tanja, lepa. Ampak draga. Zase ne vem, če bi se odločila. Mogoče kdaj ko bo preveč denarjauser posted image

clock-img

14.10.2009, 09:22

clock-img

lake

pencil-img

3955

Svakinja je šla v porodno. user posted image user posted image user posted image 4 cm odprta.

clock-img

14.10.2009, 09:26

clock-img

Anonimen

lake, potem boš pa kmalu tetauser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem