writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 4. del

clock-img

14.10.2009, 14:08

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

A lake ma pa še vedno vodovodarja na obisku? user posted image

aha, mislim da jima je že fejst vročeuser posted image

user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

14.10.2009, 14:09

clock-img

majuška10

pencil-img

554

kam pa hodite na plavanje? a to za dojenčke? moja kolegica je s ta malim hodila v Atlantis in da je blo ful dobro. nisem pa vedla s katerim mesecem lahko pričnem, sem mislila da šele tam po 7 ali 8 mesecu. nisem se še dost zanimala...bi pa tudi jst rada mojga peljala.

clock-img

14.10.2009, 14:11

clock-img

majana79

pencil-img

8822

V Atlantis, ledenka pa na DIF.

To kar hodimo me, je uvajanje dojenčkov na vodo, ni še plavanje. Meni je gospod, ki ima to čez rekel, da je najbolj primerna starost med 4 in 6 mesecem, eventuelno še 7, da kasneje niso več tako 'vodljivi'.

clock-img

14.10.2009, 14:12

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Izgubljam vojno proti tastarejši. V treh dneh me ni ubogala niti ene stvari, za katero sem prosila, ukazala... Sveto obljubi, da zaj bo pa res pospravila, sam da se še mal poigra z nečim, jaz seveda verjamem in ji dovolim. Seveda se obljuba izgubi nekje vmes. Sploh ne vem, al nej jo kaznujem, al nej ji vse igrače poberem in nesem proč... V glavnem zgubljam živce in mal manjka, da si noge kje ne zlomim, ker je vse nametano.

Ima en kup izgovorov, od tega, da roke ne morejo več, ker so že utrujene, pa da nima nog, da bi tja prišla...

Sploh nisem več jezna, ker ne premorem energije za jezo.

Evo pa sem dala ven iz sebe...

če rabiš pomoč, povej... Ti bomo svetovale... Grozno boš morala biti dosledna,  trajalo bo par dni (mogoče pa samo en dan), pa bo pokapirala. Zberi moči in jo vzgoji tako, da bo pravuser posted image Boste veliko bolj srečni kasneje, zdaj bo pač dosti joka...

Pri nas je isto. Mi vrže plafon do vesoljauser posted image Ampak vztrajam in z vsako borbo, ki jo začne, vidi da bo moral prej sam odnehat. Jaz se nikoli ne vdam (čeprav sem sama sebi grozna in bi mu najraje ustreglauser posted image )

clock-img

14.10.2009, 14:13

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image

Ja seveda, če ji montira radiator. user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

majuška, prejšnji teden smo začele v Atlantisu... hodimo ob četrtkih. ampak ne vem, če ni skupina že zaključena... 10 nas je v skupini, če se ne motim,...
majana in ledenka pa imata druge termine.

grem pogledat svojega smrčačka in ga počasi zbuditi... lepo preživite tole sončno popoldne. upam, da neha pihati!

clock-img

clock-img

majuška10

pencil-img

554

o hvala, se moram mal z mojim posvetovat.. jst bi tudi rada malega peljala.

clock-img

14.10.2009, 14:15

clock-img

Anonimen

user posted image

Ja seveda, če ji montira radiator. user posted image user posted image

a ni rekla, da je star in kosmat??

clock-img

14.10.2009, 14:16

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

katja no... špilferderberuser posted image

clock-img

14.10.2009, 14:17

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

sej se je obril umes, pa šel po nove zove, pa se udeležil pomlajevalnega programa...

user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.10.2009, 14:18

clock-img

majana79

pencil-img

8822

k.tja res no, ne bit tko resna user posted image

clock-img

14.10.2009, 14:21

clock-img

majana79

pencil-img

8822

flaska, imam ene ideje o renovaciji stanovanja, če se do konca leta MOL ne zmiga. A imaš mogoče kako priporočilo (na ZS), gre pa za celostno obnovo v okviru konstrukcijskih zmožnosti (glede na to, da je hiša 100 let stara)

clock-img

14.10.2009, 14:23

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Katja on tastari ni mogel priti, ga je v križu stisnilo user posted image user posted image

Majana... fajn se imejte dons na plavanju... Kadar vas ne bo, lahko to manjkajpčo uro vedno nadomestiš... al pri drugi skupini ali sami popoldne 2 urno plavanje... Lahko prideš pa nadomeščat k nam, v četrtek...

clock-img

14.10.2009, 14:27

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Jooj, kaj sem pozabila povedat!
Jure se je prej prvič obrnil iz hrbta na bok in potem na trebuh, ter pasel potem kravice. user posted image

petra hvala za info! Se bova zmenila z mojim kdaj bi mu ustrezalo.

clock-img

14.10.2009, 14:40

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Jure se je prej prvič obrnil iz hrbta na bok in potem na trebuh, ter pasel potem kravice. user posted image

petra hvala za info! Se bova zmenila z mojim kdaj bi mu ustrezalo.

Bravo Jureuser posted image user posted image user posted image
Naša se pa še kr ni sama obrnilauser posted image Ne vem, a me mora že skrbet?K vaši so že pravi telovadci.

clock-img

14.10.2009, 14:45

clock-img

meduzica

pencil-img

359

a katera ve kako se pri maxi-cosi lupinici un trak s katerim zateguješ paščke da ven od podloge ??rada bi dala prat pa se že eno uro živciram user posted image

user posted image

clock-img

14.10.2009, 14:48

clock-img

tubby

pencil-img

858

Telovadba ja trebabo

k.tja
jaz sem že 2 leti nazaj hodila na vadbo tnz al spin al kako je že ob pon in sred ob 18h
maš 20 min na kolesu, 20 min na blazini na telh vaje, pa 20 min na trenažerjih. po 3 mescih sm mela postavo da se šika!
res in hodim sm k eni Tini kr sam ona zna to tok dobr vodit. maš pa varjanto ksnej sm pol maš namest kolesa aerobiko 20 min.
jaz grem novembra. Do Stegn je ful blizu, pa tm se ne hodjo kazat kera je lepša pa kere firme maš trenerko kot v marsikaterem fitnesu v LJ,
PetraZg o jogi sm tud razmišljala pa tud menim da rabim bolj intenzivno vadbo. ja pa pilates bi enkrat probala... to je baje super za postavo

clock-img

14.10.2009, 14:51

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: meduzica

a katera ve kako se pri maxi-cosi lupinici un trak s katerim zateguješ paščke da ven od podloge ??rada bi dala prat pa se že eno uro živciram user posted image

user posted image

Če dvigneš podlogo tam kjer grejo trakovi spodaj je v plastiki luknja in sta v tej luknji ob straneh 2 zobčka, kjer je trak samo gor nataknjen. V bistvu sam trak skup stisneš, pa se sname iz teh plastični zobčkov. Upam, da sem napisla tko da razumeš.

clock-img

14.10.2009, 15:03

clock-img

meduzica

pencil-img

359

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: meduzica

user posted image

Če dvigneš podlogo tam kjer grejo trakovi spodaj je v plastiki luknja in sta v tej luknji ob straneh 2 zobčka, kjer je trak samo gor nataknjen. V bistvu sam trak skup stisneš, pa se sname iz teh plastični zobčkov. Upam, da sem napisla tko da razumeš.

tanja hvalaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image našla

clock-img

14.10.2009, 15:52

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

user posted image user posted image user posted image Bravo!

Tanj, ne skrbi, saj ima še časuser posted image

clock-img

14.10.2009, 15:56

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

oj

evo,frišni podatki za 5.mes.:

7000g in 65 cm naslednji pregled:pojma nimam..user posted image

Jaz ne vem s čem jih druge futrate,da so taki mišelinkoti...user posted image  Sam kako je pa naša tečna,sam tuli,jaz ne vem kaj bo to.user posted image user posted image

clock-img

14.10.2009, 16:46

clock-img

lake

pencil-img

3955

Še vedno me zebe, kerevodovodarja še ni blo, user posted image ., Jst pa cel dan Tajo okol prenašan ker ma spet svoj dan sitnobe. Da ne govorim o tem da je svakinja že od devetih v porodni, in še vedno nobenga glasu. Tale porodnišnica  mi gre pa že res na jetra, jo bojo spet matral 12 ur.

clock-img

14.10.2009, 16:47

clock-img

Leela

pencil-img

3101

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Izgubljam vojno proti tastarejši. V treh dneh me ni ubogala niti ene stvari, za katero sem prosila, ukazala... Sveto obljubi, da zaj bo pa res pospravila, sam da se še mal poigra z nečim, jaz seveda verjamem in ji dovolim. Seveda se obljuba izgubi nekje vmes. Sploh ne vem, al nej jo kaznujem, al nej ji vse igrače poberem in nesem proč... V glavnem zgubljam živce in mal manjka, da si noge kje ne zlomim, ker je vse nametano.

Ima en kup izgovorov, od tega, da roke ne morejo več, ker so že utrujene, pa da nima nog, da bi tja prišla...

Sploh nisem več jezna, ker ne premorem energije za jezo.

Evo pa sem dala ven iz sebe...

če rabiš pomoč, povej... Ti bomo svetovale... Grozno boš morala biti dosledna,  trajalo bo par dni (mogoče pa samo en dan), pa bo pokapirala. Zberi moči in jo vzgoji tako, da bo pravuser posted image Boste veliko bolj srečni kasneje, zdaj bo pač dosti joka...

Pri nas je isto. Mi vrže plafon do vesoljauser posted image Ampak vztrajam in z vsako borbo, ki jo začne, vidi da bo moral prej sam odnehat. Jaz se nikoli ne vdam (čeprav sem sama sebi grozna in bi mu najraje ustreglauser posted image )

maja te razumem v nulo user posted image . Jaz temu rečem manipulatorsko obdobje.

clock-img

14.10.2009, 16:49

clock-img

Leela

pencil-img

3101

lake sporoč, ko boste dobili bejbija.

Filip pa ful kašlja, bova mogla it zdravniku jutri naj ga mal pogleda.

clock-img

14.10.2009, 17:10

clock-img

lake

pencil-img

3955

No pa mamo še eno punčko user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem