cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 4. del

clock-img

25.09.2009, 13:54

clock-img

Leela

pencil-img

3101

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
mama11, kako napreduje hiška?

Gradbeno dovoljenje je pravnomočno, izkop fertik, danes smo dorekli z zidarjem, ki v ponedeljek začne zidati user posted image user posted image

blagoooooor, veliko sreče pri gradnji user posted image

clock-img

25.09.2009, 13:57

clock-img

Leela

pencil-img

3101

jaz sem iz čveka, je bilo fino.

katmat je nova tetauser posted image , bo ona več napisala.

clock-img

25.09.2009, 14:01

clock-img

Anonimen

ooo..bravo za hiško...zdaj bo pa luštno...skoz bo kaj za delat.user posted image

Dudica....Kako pecivo????????

clock-img

25.09.2009, 14:01

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

sem se spomnila, da sem danes sanjala orjaški mrčes,... pajki, ščurki,... kaj to pomeni? katera ve?

Da moraš generalko narest v bajtiuser posted image

Mama11, kaj jaz to berem! Ja, lepo gradite in čimmanj zapletovuser posted image

Katmat, čestitam tebi in tvoji sestriciuser posted image Zdej je pa že bil čas, ane.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

25.09.2009, 14:02

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

jaz sem iz čveka, je bilo fino.

katmat je nova tetauser posted image , bo ona več napisala.

bravoooooooooooo, so le dočakali.user posted image

clock-img

25.09.2009, 14:04

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Majch, v Mirno vas gremo. Pa saj od tam tudi ni daleč od NM. Sam če vas pa niuser posted image
Naj vam tekne rafaelouser posted image Pridna si!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

25.09.2009, 14:09

clock-img

lake

pencil-img

3955

Jsm sm pa iz trgovine, sm srečala eno prjatlco, sva šle na kavo in evo kok je ura. Dobr da sm mela hrano za Tajo sabo. Tko da očitno ne bo don nič  Tivolijem, je treba počas kosilo skuhat. Bojo bučke v omaki, pa dunajci.

Pa ugotavljam da bom gliha kar mogla celo dnevno dat v peno, ker e Taja vrti da ji je že podaljšek igralnega centra premejhen. Glih kar bo splazla, ker se ful z rito naprej odganja.

clock-img

25.09.2009, 14:18

clock-img

mani2

pencil-img

810

Dan.
Da se še jaz malo pofočkam po dolgem času. Si vedno maj časa vzamem za RR.
user posted image Imam vprašanje za tiste ki ste že dobili prve zobke. A so vaši malčki tiste dni predno je prišel zobek ven kaj manj jedli? Ker mani je Maria nehala jest. Je sicer živahna dobre volje nič jokava samo ko ji dam jest pa glavo stran. Danes na primer mi je pb 7.00 zajtrk lepo pojedla pol ne ne več jest. do zdajle mi je pojedla 100ml pa še to v treh obrokih po 1 uro razmaka. Malo me skrbi ker do te ure mi je po navadi pojedla že 3 obrok po 200ml.

Sem že pozabla kako je to, ko zobki rastejo user posted image .

clock-img

25.09.2009, 14:39

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

majch evo pečen ampak mi je čuden...tanek,na sliki je šisto drugače!!!...zdej čakam da se čokolada mal shladi da dokončam

clock-img

25.09.2009, 14:39

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

mani Maj je jedel normalno tud sitkan ni bil nič...sploh nisem vedela da bo zobek

clock-img

25.09.2009, 14:52

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Naša pa spi.Pa mojga še ni doma.Itak.

Je pa včer Hana dobila ful lepo trenirko od Iane, tko da bom šla v kratkem pogledat, kaj še kej imajo.

clock-img

25.09.2009, 15:08

clock-img

Anonimen

tako..rafaeloti v hladilniku, kockice prav tako...malo sem zaj....danes pa upam, da bojo vseeno užitne...zdaj pa se je pokazal sonček in zviznema še malo ven...moram dokupit novalac, da se slučajno ne bomo čudno gledal čez vikend. Ko pridema nazaj, še pospravim, pa nardim še slane palčke iz listnatega testa...mojga pa itak še ne bo, ker ma neke postranske opravke danes...grrr...nič...se tipkamo kasnej.

clock-img

25.09.2009, 15:33

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

jaz sm tud končala pa pomoje tud neki zaj*** zako da mi ni všeč,in sm razočarana user posted image
bom ostala pri svojih preizkušenih receptih user posted image

clock-img

25.09.2009, 16:38

clock-img

Anonimen

dudica, si že kaj probala? SEj najbrž je čist uredu, sam res ni velik. Ko se lepo ohladi je prav fajn izpadu. Držim pesti, da bo vsaj miže za pojest.user posted image

clock-img

25.09.2009, 16:44

clock-img

Anonimen

da nas malo dvignem:user posted image

clock-img

25.09.2009, 16:46

clock-img

Anonimen

požrtvovalno od tebeuser posted image

clock-img

25.09.2009, 16:57

clock-img

mama11

pencil-img

1385

Gradbeno dovoljenje je pravnomočno, izkop fertik, danes smo dorekli z zidarjem, ki v ponedeljek začne zidati user posted image user posted image

Hvala vsem za lepe želje! Bo pa bolj srednjeročno, ker nimava keša za fertik naresti. Kakšni 2 leti imava v mislih.

IZVIRNO SPOROČILO: mani2
user posted image Imam vprašanje za tiste ki ste že dobili prve zobke. A so vaši malčki tiste dni predno je prišel zobek ven kaj manj jedli? Ker mani je Maria nehala jest. Je sicer živahna dobre volje nič jokava samo ko ji dam jest pa glavo stran. Danes na primer mi je pb 7.00 zajtrk lepo pojedla pol ne ne več jest. do zdajle mi je pojedla 100ml pa še to v treh obrokih po 1 uro razmaka. Malo me skrbi ker do te ure mi je po navadi pojedla že 3 obrok po 200ml.

Sem že pozabla kako je to, ko zobki rastejo user posted image .

Meni se je navadila ponoči še večkrat jesti. Za količino pa ne vem, ker dojim. Ponoči sem imela občutek, da poje bolj malo, ampak, da se bolj crklja. Res pa, da nisem vedela, da zobki že prihajajo - nisem niti gledala, ker se mi je zdelo še zgodaj, sitkala pa tudi ni. Pa tudi starejša ni pri prvih 4 zobeh nič sitkala, potem pa vsakič bolj. Se mi zdi, da starejši kot so, bolj občutijo bolečino.

Uuuu, KatMat, čestitke za nečaka/nečakinjo. Javi, kako je šlo!

clock-img

25.09.2009, 17:30

clock-img

lake

pencil-img

3955

Mama Super za hiško, kje bosta pa zidala?

KatMat mislm da ma nečaka. Kaj se še vedno po Postojni potika al kako. Pomoje je šla zapit user posted image user posted image

Mi smo po kosilu, ampak je sitna, tko da jo bom pomoje mal v voziček dala, pa šla okrog.

clock-img

25.09.2009, 17:58

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

majch nimi všeč ne morm pomagat...mi je brez okusa!
Grem zdej k dr. zarad učkov ker ni nč boljš...

clock-img

25.09.2009, 18:16

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

ojla babe,

vam pošiljam en lep pozdravček z morja user posted image

clock-img

25.09.2009, 18:32

clock-img

Anonimen

mama11, glavno, da imata pot, do cilja pa bosta že prišla!!!
če boste rabl dodatne zidarje, bomo pa kakšne pomočnike napopaliuser posted image user posted image ....

clock-img

25.09.2009, 18:34

clock-img

Anonimen

Papua, prijetno dopustovanje!

KatMat, po pameti z alkoholom,...user posted image  čestitke tvoji sestrici!user posted image

clock-img

25.09.2009, 19:04

clock-img

Anonimen

evo mi smo bli cel popoldne zun, sem se sprehodila in sem utrujena k user posted image   naša nikica je danes jedla korenček in nima nobenih krčevuser posted image user posted image user posted image jedla ga je pa ob 10h zjutrajuser posted image user posted image

dudi a to greš v rovte na aerobiko sem vidla na FB da se bo začelauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.09.2009, 19:09

clock-img

lake

pencil-img

3955

user posted image

Evo mama enga pomočnika, da bo čimprej bajtica

clock-img

25.09.2009, 19:21

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

majch nimi všeč ne morm pomagat...mi je brez okusa!
Grem zdej k dr. zarad učkov ker ni nč boljš...

hja no...ni vse za vse...meni je recimo ful dobro...no...zdaj veš, da mava čist različen okus, tak, da ne več to delat, kar jaz priporočamuser posted image ...pa učke pozdravuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem