writing-img

RE: Vedno ista zgodba

clock-img

11.10.2009, 19:11

clock-img

malajka84

pencil-img

1271

isobel poskusi čim manj misliti na to in se obremenjevati s tem...vem vem..lahko je govort...sej vem, sam s časom se nekak prepričaš v to...jst sm bla tud že ene 4krat noseča, mela vse znake,....no vse je bila samo psiha:)---ne morš verjet čega vse je zmožna, probi odmislit, počni kaj čez dan,...da ne boš mela časa misliti na to...

clock-img

11.10.2009, 21:22

clock-img

isobel

pencil-img

289

Sem tudi sama opazila, da še najmanj mislim na to, če sem z nečim aktivno zaposlena. Sem imela dva dni čisto vse nosečniške znake, dokler nisem naredila testa in je pokazal negativno. Potem so pa vsi znaki čudežno izginili.
Prav občudujem vse tiste, ki ste v tem "primežu" že dlje časa in se vam še ni zmešalo.

clock-img

11.10.2009, 21:26

clock-img

saruška

pencil-img

620

si poskusila s tabletami klomifen? pri par puncah je hitro pomagalo...

clock-img

12.10.2009, 14:36

clock-img

anci banci

pencil-img

1544

bejbe... berem vaše poste... ne obupat.. samo pozitvno.. če ne gre naravno pa umetno... rezultat bo:) navijam za vas:) midva sva se trudila skoraj 3 leta, potem je bila dokazana neplodnost pri obeh... šla v prvi postopek ICSi in nama je uspelo, sedaj zibava 3 mesece starega fanta:)
navijam za vas vse user posted image user posted image user posted image , samo ne obupat in ne se pustit negativnim čustvom...

clock-img

02.12.2009, 16:33

clock-img

amii

pencil-img

221

Tudi jaz sem precej nervozen človek (živim zelo stresno), ampak nisem želela kemije, ker se pač trudiva, kot večina v tej temi. 3 mesece hodim na akopunkturo in moram priznati, da se pozna. Dosti bolj mirna sem postala.
Poskusi brez tablet

IZVIRNO SPOROČILO: Deedo

Punce, tudi jaz sem se končno odločila, da se vpišem na forum, ker tudi že slabo leto poskušava brez uspeha. Srečo imava z ginekologinjo, ki naju spremlja in je potrdila, da kljub policističnim jajčnikom jajčeca rastejo, po bazalni sodeč ovulacije so, pod mikroskopom je preliminarno preverila tudi semenčice, dala klomifen ... Pa nič od tega. Pravi, da so živci.

Tako da čisto direktno vprašanje - a slučajno katera ve, če obstaja kakšen 'persen' oziroma kaj res učinkovitega, kar dobro prime? Ker sem enostavno človek, ki se ne more nehat sekirat in vsak mesec je hujše. Dobim prebavne motnje, stalno bi jokala, spati ne morem ... plus tega da imam še zelo stresno službo. Sem poskusila tudi s športom, pa se uspem sprostiti ravno za tisto eno uro, potem sem pa ob utrujenosti še bolj na tleh. In je še meni jasno, da v takem ne more nič zrasti. Pač že pred dvemi leti sva vedela, da želiva otroka, pa sva rekla, počakava do poroke, pa da mu bova lahko nudila spodoben dom. Zdaj bi se pa vsak dan 3x klofnila, da sva čakala.

Skratka, a katera ve za kakšno reč, ki dobro brcne? (alkohola žal ne maram, sicer bi poskusila to)

Pa imamo svoj sonček

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem