writing-img

RE: Oktobrčki 2006-6

clock-img

25.03.2010, 09:04

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Nas dvigam z druge strani. user posted image
Moci, držimo pesti, hitro in lahko opravi. user posted image
Pikapolona, držimo pesti tudi za vaju, kako to, da mora iti na UZ?

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

25.03.2010, 09:20

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

čekiram, če že kaj z moci user posted image dihaj, dihaj mami... lepo darilo boš dobila za materinski dan

pikapolona, naj bo vse ok! pol lahk pa še ti v lj ostaneš user posted image

clock-img

25.03.2010, 09:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.03.2010, 09:51

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

Maxi...zaradi unih eritrocitov v vodi (sej se spomneš kolk časa smo čakali na izvide s pediatrične) in zdej moramo za vsak slučaj danes še na ultrazvok trebušne votline. Mislimd a je samo preventivno.....tako za vsak slučaj ker izvid ni bil tako zelo slabuser posted image

Drgač pa jst grem na Jesenice ja...pa tam v torek bi bil taprau datum če lahko mal sugeriram. Itak bom pa čez kot pri Brini.user posted image

clock-img

25.03.2010, 11:17

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Maxi...zaradi unih eritrocitov v vodi (sej se spomneš kolk časa smo čakali na izvide s pediatrične) in zdej moramo za vsak slučaj danes še na ultrazvok trebušne votline. Mislimd a je samo preventivno.....tako za vsak slučaj ker izvid ni bil tako zelo slabuser posted image

Drgač pa jst grem na Jesenice ja...pa tam v torek bi bil taprau datum če lahko mal sugeriram. Itak bom pa čez kot pri Brini.user posted image

Aja, pol bosta gotovo fajn opravili. Pri nas je Lan tudi imel obupne izvide urina na PK takrat, ampak ko sem potem s temi izvidi, ki sem jih dobila čez dva meseca komaj, šla do pediatrinje, je rekla, da je to že čisto brezpredmetno, saj bi do takrat se že kaj pokazalo, itak je bil pa verjetno slab vzorec, kar je bil tudi res, en milimeter urina je bilo. user posted image  Tako da - fajn opravita, itak. user posted image

clock-img

25.03.2010, 11:18

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

sivka, pika in maxi  poslala sm vam zapiske. naj ena še moci pošle,ker nimam njenga maila.

O hvala, bom doma pogledala. user posted image

clock-img

25.03.2010, 11:36

clock-img

altati

pencil-img

5724

Moci ima Jakoba.
Pravi dečko, 3700g, 51 cm.
čestitkeuser posted image user posted image user posted image !

clock-img

25.03.2010, 11:40

clock-img

@lina

pencil-img

1437

Moci, čestitke za Jakoba user posted image user posted image

clock-img

25.03.2010, 12:13

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

25.03.2010, 12:27

clock-img

Lu

pencil-img

3181

Jeeeeeeee moci iskrene čestitke, in res lepo ime user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

clock-img

25.03.2010, 12:30

clock-img

Lu

pencil-img

3181

Kuki kaj je zdej to? A če so otroc ok, pa ti nisi? No, saj da se ne bom hvalila tudi mi imamo skoz neko sranje z Majo. Ampak nekak guramo.

Komaj čakam, da neham že tele bilance delat in si bom vzela kratek dopust user posted image še malo.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

clock-img

25.03.2010, 12:43

clock-img

lucika

pencil-img

2357

bravo moci!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.03.2010, 13:13

clock-img

psaša

pencil-img

973

moci čestitke za Jakoba user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

clock-img

25.03.2010, 14:11

clock-img

*anč*

pencil-img

1453

Draga Moci in ostala družinica!

Čestitke ob rojstvu Jakoba! Si pa pohitela user posted image pa lepo ime ste zbrali. Veliko crklanja za malo štruco vam želim!

user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

clock-img

25.03.2010, 14:14

clock-img

*anč*

pencil-img

1453

IZVIRNO SPOROČILO: moci

anč, hvala user posted image user posted image to so pa res obširni zapiski user posted image sem na polovici in je kar zanimivouser posted image

ni za kaj!   dobro, da je dihanje v prvi polovici user posted image !!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

clock-img

25.03.2010, 14:26

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Moci, čestitke še tu user posted image  user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

25.03.2010, 15:31

clock-img

*blu*

pencil-img

356

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

blu, kako je Sara?

Uf, a si me ujela, ko vas mal preberem vsake tolk.
Sara je ravno po noricah, oz. zdej je v hrasta fazi. Drugač je pa faca, vedno kaj novega pogrunta. Rojena glumica s tisoč in eno vlogo, tako da včasih že ne sledim. Včeraj smo bili družina krav in potem se na ves glas čez celo ulico za mano dere ejjj krava, mimoidoči pa... si lahko mislite kaj si mislijo.
Najraje kolesari, skiro gre prepočasi, naučila se je smučat tako da v Kranjski že kar nekaj terenov presmučamo brez problema. Tolk na hitro.

Moci, sem bila parkrat z vami ja!

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

clock-img

25.03.2010, 15:36

clock-img

*blu*

pencil-img

356

No še dobro, da sem do konca prebrala...Moci čestitke, Jakobu pa veliko sreče in zdravja!

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

clock-img

25.03.2010, 17:44

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

še tukaj ja MOci čestitkeuser posted image user posted image user posted image

ampak res Anč....še sreča da je prebrala prvi del...hehe...jst ga še nisem user posted image user posted image pol še ne morem it...haha

Mi smo opravili tako tako....čez 3 mesece kontrola....ima eno ledvičko večjo kot drugouser posted image ....čeprav baje je tudi normalno leva večja kot desna.......ampak pri B je vseeno malo prevelika razlika. Ampak še vedno ni to nobena panika če se bo tamala razvijala dalje. Pa neke bezgalke ima tudi povečane......v trebušni votlini (še to nisem vedela da imamo bezgavke v trbušni votlini) in zato imamo čez 3 mesece ponovno ultrazvok. Nič panike pomoje.

clock-img

25.03.2010, 22:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

25.03.2010, 22:36

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

26.03.2010, 09:41

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

sivkamivka sej tudi jaz si tako pravim......parkrat je zdravnik vpraša če kej toži da jo trebušček boli ali podobo...pa res ona skoraj nikoli ne reče...kadar pojamra je ponavadi tako da je zaprta in ko se pokaka je vedno OK.

Kdo je sedaj danes še za dejt?
Piškot omahuje a če nam prnest bacile al neuser posted image .....sivkamivka JA? Frrr se ti ljubi prit? Lina se ni nič javila potemtakem najbrž ne? Še kdo?

clock-img

26.03.2010, 09:54

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

moci - ČESTITKE za fantiča z lepim imenom! pravi korenjak je!

pikapolona - to po moje res preventivni pregled. super, da te ne kr odslovijo in si potem v skrbeh.

sivkamivka - js bi mau kasneje prišla... al ne ve, če se mi da user posted image jutri fanta peljem na muco copatarico v kr. danes pa itaq čez 4 urce pride brat z nečakinjo in bosta do nedelje tu.

kaj z večerjo? jo prestavimo za kak mesec in se potem na opoldaneskem kosilu dobimo z vozički? user posted image

psaša - kako je Lara?

@lina - tvoja angina se že poslovila? kako ste?

*blu* - kr večkrat se oglasi... lep pozdrav tvoji princeski. čuvajte jo zdaj, ker po noricah je imunski sistem čist adijo neki časa.

clock-img

26.03.2010, 09:56

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

no, evo... js sm že napisala, da se mi mogoče ne da. v taki gužvi sem zadnjih 14 dni, da zvečer samo padem v posteljo... včeraj sem mogla za silo zlikat, me pa še en ogromen kup plenic čaka... sej mogoče bi jih lahk nehala likat, a mi čist paše ob gledanju tvja. le en problem je, da je treba bit buden, če jhočeš tv gledat user posted image

clock-img

26.03.2010, 10:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem