writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

24.03.2010, 11:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.03.2010, 13:00

clock-img

moci

pencil-img

5572

patronažni sta dve, imata razdeljen teritorij. pri meni je bila prej veronika, nje ni več.

pri nas se še nič ne dogaja, vse zaprto, nič popadkov, tisti krči so lažni popadki, samo niso še nič odprli.
dala sem bris za streptokok b, samo izvidi se čakajo min en tedenuser posted image

a za večerjo lina ve?

clock-img

24.03.2010, 13:39

clock-img

altati

pencil-img

5724

sivkamivka - čudna si user posted image

aja, lina sigurno ve za večerjo!

piskot - kako sta otroka?

clock-img

24.03.2010, 14:20

clock-img

moci

pencil-img

5572

katera pa sploh pride v petek?
piškot, sivkamivka, pikapolona, jaz, kdo še?

clock-img

24.03.2010, 16:04

clock-img

*anč*

pencil-img

1453

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

pikapolona, haha, zato pa imajo klistir

altati, jaz bi šla pa rada v šoping, ampak raje bom še malo počakala user posted image

danes bo baje lep dan, uživajte. pa gaga bo tudi

sam klistir je za blato....prdce ti ne more zluftat...ali pač?
Meni je vedno hecno k vse ki zagovarjajo naravni porod so fuuul proti klistirju....sam sorry men je pa to nekja zelo utemeljenega.....pa še ti se boljše počutiš k veš da ti iz vseh lukenj nekaj ven ne lezeuser posted image user posted image

No pa dobro jutro....upam da ni kteri slabo k take pišemuser posted image

kaj je to gaga sivkamivka?

pikapolona   mah, jst tut nisem proti klistirju. bi mi blo bad, če bi se tam posrala user posted image , pa kot bodoči babici mi tut bolj odgovarja, če me ne pokakajo user posted image .

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

clock-img

24.03.2010, 16:56

clock-img

*anč*

pencil-img

1453

sivka, pika in maxi  poslala sm vam zapiske. naj ena še moci pošle,ker nimam njenga maila.

clock-img

24.03.2010, 17:39

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

če boste nosečke prišle, se bom pa še js potrudla user posted image itaq rabite fotografa user posted image

clock-img

24.03.2010, 17:40

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

blu, kako je Sara?

clock-img

24.03.2010, 17:43

clock-img

moci

pencil-img

5572

a ni bila blu tudi enkrat z nami? al se meni sanjauser posted image

fotografa, ja. me je mož slikal, pa bom zbrisalauser posted image sem rekla no way, takega trebuha pa nimam, ti ne znaš slikatuser posted image

anč, hvala v naprej, pikapolona in sivkamivka, kuga j zdej, nič nisem dobilauser posted image

clock-img

24.03.2010, 17:44

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

moci user posted image moj mož tut ne zna slikat user posted image  

clock-img

24.03.2010, 17:44

clock-img

moci

pencil-img

5572

IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

pikapolona, haha, zato pa imajo klistir

altati, jaz bi šla pa rada v šoping, ampak raje bom še malo počakala user posted image

danes bo baje lep dan, uživajte. pa gaga bo tudi

sam klistir je za blato....prdce ti ne more zluftat...ali pač?
Meni je vedno hecno k vse ki zagovarjajo naravni porod so fuuul proti klistirju....sam sorry men je pa to nekja zelo utemeljenega.....pa še ti se boljše počutiš k veš da ti iz vseh lukenj nekaj ven ne lezeuser posted image user posted image

No pa dobro jutro....upam da ni kteri slabo k take pišemuser posted image

kaj je to gaga sivkamivka?

pikapolona   mah, jst tut nisem proti klistirju. bi mi blo bad, če bi se tam posrala user posted image , pa kot bodoči babici mi tut bolj odgovarja, če me ne pokakajo user posted image .

uf, a to se dejansko zgodi? da katero pokakajouser posted image

clock-img

24.03.2010, 17:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

24.03.2010, 17:46

clock-img

moci

pencil-img

5572

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

moci user posted image moj mož tut ne zna slikat user posted image  

no evouser posted image
samo pri nas noben ne zna. ampak zares.
svakinja se malo ukvarja s fotografijo, pa je daaaaaaleč, v lizboni.
ostali pa ... moj brat še zooma ne zna uporabljat

clock-img

24.03.2010, 17:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

24.03.2010, 17:49

clock-img

moci

pencil-img

5572

IZVIRNO SPOROČILO: moci

a ni bila blu tudi enkrat z nami? al se meni sanjauser posted image

fotografa, ja. me je mož slikal, pa bom zbrisalauser posted image sem rekla no way, takega trebuha pa nimam, ti ne znaš slikatuser posted image

anč, hvala v naprej, pikapolona in sivkamivka, kuga j zdej, nič nisem dobilauser posted image

že imaš user posted image

hvala, samo odpret pa ne morem. bom pri babi.

clock-img

24.03.2010, 17:59

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

moci, moj samo mene ne zna fotkat

clock-img

24.03.2010, 18:39

clock-img

*anč*

pencil-img

1453

klistir  če gre res za naraven porod (ne dajemo svečk za odpiranje, ne prediramo mehurja, ne pospešujemo poroda ....) klistir navadno ni potreben, ker že popadki sčistijo vse kar je treba. klistir tudi ojača popadke, da so ti bolj učinkoviti in se ga tudi pristaši naravnega poroda poslužujejo, ko porod ne napreduje. jst sm na račun klistirja dobila svoje popadke in priznam, da so dosti bolj fajn kot pa umetni user posted image .

kar se pa poroda tiče je pa v lj prava loterija. maš krasne babice, ki znajo prisluhnit in se trudijo z varovanjem presredka ... maš pa tut popolne budale, ki režejo po defoltu in komaj čakajo, da je konec user posted image . jst sm šla drugič čist posrana, porod je bil pa krasen, nisem bla zadeta, rezana, iztis je bil spontan ...  čist druga pesem kot prvič user posted image .  jst pa nažalost še premalo poznam osebje, da bi lahko kateri zrihtala kako fajn babico user posted image .  jst vam svetujem, da se čimbolj sprostite in izrazite svoje želje, upam pa da bodo tudi upoštevane user posted image . nagrada za trud je pa itak mehka, dišeča, topla in predvsem tvoja user posted image .

clock-img

24.03.2010, 20:19

clock-img

piskot

pencil-img

2846

cer.

no otrokom se stanje izboljsuje. v vrtcu jih je menda 6. tamala nima vec vrocine, martin je prilezel do 37. k dohtarju nismo sli. tisti sovrtickar ki je sel, je na AB, vnetje menda.

jaz sem pa v slabem stanju. ne spomnim se kdaj sem zadnjic zatajila za na siht. no danes pa sem. en sestanek naj bi imeli od 10h do 16h. no way da bi zdrzala. sam bacile bi tam okol metala.

grem zdej caj popit, pa spat.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

clock-img

24.03.2010, 20:33

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

anč....hvala.......moci je pa docx priponka....če ne boš mogla odpret sporoči ti pošljem konvertirano v doc.

ja jst pridem če bom OK.

Danes sem čisto gnila.....sem cel dopoldne sedela za compom...pa tud ene pametne poteze nisem naredilauser posted image .....pa še glava me boli....pa ful se čudno počutim.

Ta mala ima tudi danes svoje muhe....zdej je šla spat brez večerje....ker takega zmišljevanja kaj bi ona jedla...pa ne bi jedla...pa en pajs naredi....pa vse razmaže......nene....sem jo sam umila in ji razložila da pač ni lačna. Malo se je sicer tulila.....upam da si bo zapomnila.

Jst grem tudi v posteljo....alergija se začenja...oči me skelijo in srbijo...bljek!
Sivkamivka kaj si si kupila?

clock-img

24.03.2010, 21:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

24.03.2010, 21:37

clock-img

moci

pencil-img

5572

anč, hvala user posted image user posted image to so pa res obširni zapiski user posted image sem na polovici in je kar zanimivouser posted image

clock-img

25.03.2010, 06:40

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

no upam da je moci uspela prebrat do konca.......zdej sem dobila smsm da je šla v bolnico ji je odtekla vodauser posted image .....sem ji jaz rekla da bo ona pred mano.....če je že Zojo 3 tedne prej rodila.

jaz sem pa sam celo noč sanjala da sem šla rodit....haha.

clock-img

25.03.2010, 06:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

25.03.2010, 06:50

clock-img

pikapolona2

pencil-img

2974

pa res....materinski dan je danes....haha

Mi pa gremo danes na Pediatrično z Brino.....ima še pregled trebušne votline z ultrazvokom.....upam da je vse OK.

clock-img

25.03.2010, 06:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem