Berem, berem, berem... pa še nisem pri koncu. Malo pokomentiram, mislim da bom Maruša kmalu pokonci
IZVIRNO SPOROČILO: rakica 2
mm-jo bom res dala rozilu za postrižt ,mi je kar škoda ja,bom probala s špangicami obdržat laske obdržat,če ne bo šlo pa pod škarje k rozilu
Nikar!!!! Mojo sem strigla ko je visela na joški Sem pa doživela take kritike glede te frizure... sam itak frufru je zlo redko, ponavadi je kar pankica (kolegica je rekla, da je direkt za na Metelkovo, jah zgodaj je treba začet ).
Telovadba - ja malo pa res telovadimo. Nogice gor pa dol, pa vozit kolo (da se lepo sprda pa pokaka ), malo tudi z rokicami. Pa kravce pase parkrat dnevno. Aja, pa za rokice jo povlečem, da se usede. No sej do 45° se kar sama vzdigne, pol jo za foro še do gor dvignem, da se razgleda. Jo pa ne posedam, ko bo sama lahko sedela, takrat pa bo.
Ve o koncu sneženja... danes pa spet Bo treba spet na morje pobegnit... sicer tam dežuje, sam voziček pa vsaj maš kje peljet - razen ob kaki sončni nedelji, ko je cel Portorož poln Italijanov, tako da moraš slalomirat med njimi . No tako je blo ta vikend, pa sej je še lepših kotičkov obale.
smo že budni, samo 1,5h je spala ... mogoče bo še pol kaj. mislim da ima tudi ona en skok v rasti, skoz papa