Jutro.
Pravoda, super, me prav veseli da si bolje
sploh pa da vama je dojenje zalaufalo, ker vem kako smo se presekirale zaradi tega v P, kajne
Sem vedla da bo doma steklo
Mojadva škrata sta se kar dobro ujela, L ga samo boža in pššš Blaž spi govori
sem vesela da je tko.
Metka_zone upam da bo vse ok z ušeski, poročaj
Rižkoo
ali ti mali dobro spi? Če ti, potem mislim da imaš dovolj mleka....
sicer pa glede tega nisem več dovolj pametna ker se sama tudi samo o tem obremenjujem in sprašujem, tako da...
Je pa naš frajer včeraj zvečer pojedel pri meni, potem dodatka samo 30 in še nekaj kolcal, tako da sem ga dala čez ene pol ure spet mal na joško da se je pocrkljal in spal 6 ur
itak so ble pa potem moje mlekarne kot od La Toye po 6 urah
zdaj spet spi, je zaspal brez dodatka in zdaj ne vem, a naj mu ga vseeno po dojenju dajem al kaj naj naredim??? Mislim, da če sam zaspi da ga ne rabi???! Nisem več pametna
Včeraj zvečer je dal jasno vedeti, da bi še nekaj jedel, tako da sem mu dala flašo, in če se bo po dojenju jokal, mu bom dajala, če se ne bo, mu pač ne bom.
Kako lepo je snegec padal zjutraj
smo pa danes že sami, brez očija, sem mela do zdele delo z vsem, ampak je zalaufalo, sem zjutraj najprej Blaža zrihtala, potem hitro Lariso, dala Blažu za jest, potem pa še nama pripravila zajtrk. Ma, mi je med dojenjem že pošteno krulilo
no, in zdaj sem komaj kuhinjo pospravila, si čaj naredila, tamala je šla pa mal dol k atu in mami da mi mal ušesa počijejo
Se še kaj javim, vsem lep dan!