IZVIRNO SPOROČILO: michelle1
Pa ne glede na vse me je včeraj doletel vražji mastitis. Punce, sem se komaj privlekla iz P. Še dobro, da tega nihče ni opazil, ker drugače dvomim, da bi me pustili domov. Kar naenkrat je vročina poskočila na 38,3 °C, vse telo me je bolelo, moje dojke pa kot dva velika kamna. Za znoret!!! Dajala vroče obkladke, iztiskanje mleka je bilo skoraj nemogoče.
Michelle, meni je zdravnik rekel, naj hladim, ko je vneto oz. zamašeno - tik pred podojem oz. črpanjem pa grejem in masiram. Meni je sicer tudi fuuuul pasalo dat termofor gor, sploh ko mi je rasla T in sem se tresla, da Maruše nisem mogla niti v rokah držat. Na srečo je šlo na veliiiiko boljše, samo še vedno imam malo probleme z levo dojko

. Kot si napisala - treba imet pod nadzorom.
Moja pupika zdaj spet sladko spančka, in to v gugalniku

(imam Chiccovega, nima strehce, nima muzike, pride pa vsaj kdaj pa kdaj prav)... jaz sem zadremala zraven na kavču in jo vsake toliko malo zazibala... pa sva si obe lepo spočili.
Naty, hvala za sestavo koroških kapljic. Saj te od lekarne Lj. imajo podobne ali celo enake sestavine. Pač sladke so in to pomaga, da se

v hipu umiri; efekt eteričnih olj pa ne vem kdaj pride

. Sem pa tudi jaz malo skeptičnega do tega Naty... probam reducirat na minimum. Sploh pa piše, naj jih damo s čajem - povsot pa je čaj strogo prepovedan (hm, od česa smo pa mi zrasli gor

). No jaz jih dam po žlički. Se kar strinjam s Taliko, da enim prav nič ne pomaga, razen čas...