no moje dete je šele zdj zaspalo ... ne vem kaj ji je, ponavad ob takm cajtu že dobro uro spi
no prek tel. sm vs brala med uspavanjem, zdj pa da napišm, kar se spomnm, da morm ...
kopanje v veliki banji ... mi to prakticeramo že skor 1 mesec, ampak tko da se jst al pa moj najprej stušerava pol pa bano nafilava do polovice pa tamalo not
Tamala uživa 100na uro, še v banci ni tok uživala
Ko bo pa dost velika za un stolček za v banjo ji bomo pa tistga kupl, pa se bo sama kopala
ammm ... kaj še ... aha ... kreganje na joško ... moja se ne krega ampak se zasmeje, ko vid da bo jedla, pol pa tok odpre usta, k da ji cev mesc nebi dala za jest prov smešna je
moja tut mene prijema za nos, lase (avč ... ne vem kako, ker mam čop, pa ji rata lase od nek potegnt!), ... pa hoče v usta dat
tassika ... te razumm, kako ti je, k maš tako porodniško ... jo mam jst tut, sam sm zdj dubla neke pare in sm nakupla vse k prej nism mogla ... skor vse!
me pa neki zanima ...avtosedež .. kdaj ga boste kuple ... jst grem jutr iskat unga od 0 do 18kg, ker v lupinci moja noče bit sploh, je tako dretje, da joj in se sploh ne pomiri, niti pod razno, tko da jo uspavam, predn jo dam not sedet, da mi spi, pa ko se zbudi, ko začne jokat, jo morm vn uzet, pol pa če mi rata jo nazaj uspavat jo dam nazaj not, drgač pa se v naročju pele ... no in jst se ne počutm dobr in ji grem po stov! Je pa tut tko, da ko se pele naprej in vid čez okn je pa tih pa ful gleda ... pomojm, da bo ... kšne izkušnje z stoli???
karmen ... kdaj pridš kej na moj konc, da gremo na en sprehodk?
to je pomojm to
zdj pa nina nana
NOČKO