IZVIRNO SPOROČILO: majcy_m
Pa še neki ... to k vs vn meče pa se vse zbriše ... zakaj ne označte celga besedila in kopirate pol pa kliknete potrdi? Če prej prekopirate, lohk pol tut če vm zbriše oz. vn vrže, samo prlepte in ni treba še enkrat pisat ... samo predlagam
majcy sej sm hotla pa k sm prtisnla desnga na miški je blo vse sam kopiraj ni blo nikjer pa veš kako sm vse razložila do potankosti se mi zdi da bi pou strani zasedla

sam kaj čm sej mogoče pa bomo kdj u živo obujale spomine
palegia30 kupš baby art kit delux na poštah vem da majo ker sm jst to dobila v telegramu od strica pa k vidš v živo je še lepš k se vidjo čist vse zarezice vsi nohtki res je fuuuuull lepo drgač majo pa tud v emporiumu sm vidla k sm bla u šopingu sam nism vidla tega mojga paketa ampak so bli drgačni drgač je pa kle link pa poglej če lahko kako kupiš preko neta
http://www.babyart.si/site/index.php?view=BA_modeliranje_deluxe pa če ti kej ne bo jasno ker so navodila fuuuull glupo napisana ti jst po kmečk razložim

sicer je pa zravn video od vsh modelou tko da počaki da pride do tega paketa oz. tisga k boš kupla in je lepo pokazano če bi jst vedla bi tud tko nardila k je ona na posnetku ampak zdej je kar je men je ušeč
nej@ mashi spau je pa tud ne strdi se takoj tko da mora otrok res met un trden spanec pol pa lahko delaš sicer iz začetka mal premika ampak k se navad se umiri tko da res ni težko
mi smo pa danes bli na enmu douuuugmu sprehodu sicer je blo umes mal joka sam sm mela svoj mlek spumpan in sm ga doma pogrela v grelniku in dala v enotermo torbico smo pojedl in smo šli naprej

jutr gremo pa na prvi izlet vsaj upam če bo lepo vreme
AD3 kaplice ja mi smo jih vzel danes drugič me pa zanima a majo te kapljice kake stranske učinke

sm navodila stran vrgla (kokoška jst) in zdej ne vem