IZVIRNO SPOROČILO: majakla
Ku - ku.
Pamperske:
Katere uporabljate? ker mislim, da bomo mi
morali it na številko 3, zdaj imamo št. 2, do
6 kg (Nik ima nekaj več kot 5 kg), ampak
ko kaka (konkretno), pa mu moram pol hrbta
umit - groza!
jst sm uporablala une rumene sam sm jih kupovala v milerju ker so iz nemčije in so full bolše k te iz spara ampak še zmer tamaumu ne odgovarjajo so mi pa usi rekla naj zdej probam z milerjevimi baje so tud dobre tko da ko pocajtava ritko bom njihove probala
mam pa eno uprašanje za vse k mate že fante kot prvorojence kako je zdej z to kožco pr lulčku kok lahko vlečš ker men je rekla zdravnica da vsakič mal več sam jst ne upam da nam kej preveč po bomo pa mel probleme ker pa vem da je hudo to kr mi je mami razlagala k je meu moj bratc ene probleme in je biu joook tak da dol padš
aja pa še neki me zanima a ma kira PROBLEME Z VELKO POTREBO ker jst bom znorela na 3-4 dni hodm pa še to me toook boli k da

iz sebe izganjam pa nism mela nikooool problemou z tem sm šla tud 5x na da če je blo treba uglaunem kako odpraulate ta problem ker odvajal pa svečki glih ne priporočajo
jst sm se pa dons z svojim čiiist skregala sm mela po 3 mescih frizerja in pol sm ga klicala če je tamau priden in je reku da spi da je vse cool in sm ga uprašala če mu je po godu da bi šla z kolegicam na eno hitro kavico k že 2 mesca nismo ble ker drgač ga nikol ne sprašujem če lahko kam grem ampak enostavno mu rečm da grem tja pa taj in to je to in itak da ja pol je pa zdele biu pametn za 3 da bo on tud vn začeu hodn in kr neki mi je tko vn vrgl sm mu rekla da si lahko tko nasramn 1x grem na kavo drgač sm skoooos doma če grem vn mal na sprehod z tamalim drgač pa tud v štacuno ne grem in on men vrže eno 5 urno varstvo pod nos sm tok besna na njega da mi zdele v rit leze sam ga ne šmerglam se mi pa tok za mal zdi da je joooj
no zdej grem pa spat z steno

ker mava pojstlo čist pr steni in bom njej dala lupčka za lahko noč

uglaunem lepo pančkite