IZVIRNO SPOROČILO: gorenka
spanje - jst še vedno dajem spat na bok...no razen k je u košari, tm pa skoz čekiram če še diha k je ko ena mumija u tistem pajacku, sploh k kej zakašlja k me je strah da ne bi kej vn vrgla v takem položaju. sej tut jst ne vem...kolk cajta pa nej bi tko spali?
pa še eno vprašanje glede spanja: moja
med spanjem da ful nazaj glavco in pol je tko zvita v vratu...pa imam podloženo zadej sam kljub temu zrine in u bistvu kr nekam gor gleda z obrazkom...upam da zastopte kaj sm hotla napisat...a ma še kera tak problem
Moja tudi VEDNO
spi na boku, tako mi je tudi patronažna rekla. Na hrbtu ji sploh ne paše. Na začetku sem jo imela v vozičku na hrbtu, potem mi je enkrat fuuul polila in od takrat je vedno na boku. Ker kupčka itak ne podre, tudi če se pol ure trudimo...
Zvijanje nazaj - ja tega naj ne bi delali, zato naj bi jih podlagali, ampak pravilno: ali samo spodaj - ritko ali pa do vrha, torej tudi glavo. Ne pa da se brisača al karkoli konča na hrbtnu nekje, ker to je potem stimulus, da se zvijajo. Moja se tudi hoče neki zvijat , samo ponavadi ne v posteljici, ampak ko jo dvigam ali polagam (očitno se nisem prav naučila

).
Povijanje - tudi v Postojni (kjer sem rodila) priporočajo povijanje na široko; Lj šola je pa, da če je 1A, ni treba. Ker živim v LJ jo ne povijam na široko

. Enostavno se mi ne da in se mi ne zdi smiselno, če se sami pediatri ne znajo zmenit... Baje v tujini tega tako ali tako ni (MM kako je pri vas?).
Danes smo bili prvič pri pediatru. Z Maruško vse OK, zrasla 3 cm (53), težka je 3920g. Kar lepo; čeprav kar gledam ko ve pišete težo vaših

. No sej nam ni treba hitet, očitno bo bolj po meni, ki nisem preveč velika. Zdravnik je bil bolj tako - se nam ni mogel čisto posvetiti, ker mu je sestra zbolela in je on opravljal obe vlogi; je imel 10 telefonov med pregledom. Maruša je bila tam zelooo pridna, in še zdaj spi -

. SPloh mi ni jasno zakaj, ker tudi med previjanjem je bila čiiiisto mirna, upam da ni to znak da bi bilo kaj narobe...
Noč - kot ponavadi smo zvečer skoz jedli pa jamrali, po zadnjem hranjenju ob polnoči še krči (na srečo ne dolgotrajni), zaspale šele ob 1h... ma to je nekako že standard. Ma cel popoldna je bila takoooo pridna - itak so bli obiski in je bla skoooz na rokah. Pol bi pa mama rada, da spi v posteljici, pa neeeee.

Hja. V glavnem, po nočnem hranjenju (tam ob 4h ali 5h) mi jo nikakor ne rata dat nazaj v posteljico - ponavadi zaspim in sva tako 1 ali 2 uri... se zbudim, jo hočem dat v posteljico in pol stokanje, napenjanje, na koncu jok in ajde spet na joško. Pol jo pa raje pustim kar pri meni...
Zdaj čakam, da se zbudi, jo nahranim in gremo ven... Upam da kmalu, če ne bova ves sonček zamudile