Aja, dejte mi povedat. . ko pridete iz sprehoda, če user posted image spi a ga kar pustite oblečenega v voziču in počakate da se zbudi al ga tako slečete?????
Jaz jo kar pustim v predsobi, kjer je precej hladno (ne pa tolko kot zunaj. Včasih kar dolgo še potegne, včasih pa hitro zajoka. Če bi takrat tašča prišla na obisk, bi po mojem kar dol padla - da puščam otroka kar zunaj
Michelle, hvala za lepe besede. Sej se ne sekiram, ker vidim, da ji gre lepo, pa reeees lepa okrogla lička ima. Itak pa je pediater rekel, da je teža super. Dodajamo tudi ne več, ene 3x sem ji dala AM, pa itak ni dosti pojedla. Dejansko so me bolj šokirale te razlike... pa sej je prav, da so si

različni.
Februarka - nismo te nič potolažle? Ti-ti oktobrke

. Upam, da si danes boljše.

Je pa fajn če greš malo sama ven in da ti male kdo popazi, ne?
Spanje - MM ja sej imaš prav glede menjavanja doktrine za spanje. Nam je pač patronažna rekla na bok, v P so jih tudi dajali na bok. Na hrbtu je večja možnost, da polito mleko gre v sapnik. Na trebušček jo dam ko sem pol zraven, čeprav se mi tudi zdi, da se ne more zadušit - sej obrne glavico z ene na drugo stran. Ma moja je tako rada na boku, zato jo tudi tako dajem, ko so pa

že tako veliki ,da se prevalijo, pa itak nimaš več kaj.
Sling - mislim da je mišljeno, da ima upognjeno hrbtenico. Ne prav zloženo, ampak v lupinco. Ko si namontiraš ruto in tamalega - nam pokažeš slikico?
Boob - dej sporoči če boš našla kaj primernega