IZVIRNO SPOROČILO: pattaya
Mene pa zanima, če ima katera izkušnje da bi tudi plivit d3 kapljice povzročale krče. Ker naš je bil zdaj dober teden kar tečen, zdaj ko pa od ponedeljka naprej ne dajem več teh kapljic, pa je celi dan dobrovoljček?
Ali še ima katera probleme z dretjem pred spanjem čez dan? Moj ko je zaspan se 5-10 minut prej dere, kot da bi ga klali, ko pa končno zaspi pa spi največ pol ure.
Naša plivit d3 kar ok prenaša, sem pa od drugih mamic tudi že slišala, da so povzročale krče.
Tole s spanjem pa žal tudi zelo dobro poznam. PRva dva meseca je bilo tako fajn, ko je brez problema prespala čez dan 2-3 ure v kosu, zdaj od novega leta dalje pa konec. Ravno zdaj sem dala skozi eno tako rundo kričanja in upam da bi vsaj eno uro spala. Popoldne je pa še posebej hudo, ker je že od celega dneva utrujena in je katastrofa sitna. In takrat tudi spi edino v naročju, če jo odložim se v 5 minutah zbudi. Jaz sploh ne vem več kaj naj delam

Niti ne vem kaj sem narobe naredila, da se je spanje tako pokvarilo

Aja, pa ritma tudi še nimamo nobenega, pa bo čez en teden stara 3 mesece. Sploh ne vem kdaj bi si naj ustvarili neki ritem
ninasiki tvoj nasvet za spanje je sicer dober, samo ne morem ji pogruntat nekih terminov za spanje, ker je vsak dan drugače. ŽE zjutraj se zbudi med 8 in 11, pa sploh ne vem kaj je razlog za to, ker zvečer gre skoraj ob istem času spat. ČEz dan pa je včasih utrujena že po pol ure, drugič pa je še po 2 urah čisto ok

Jaz tega sploh več ne razumem.
Rotavirus mi smo jo cepili, ker sploh ne vemo če bo šla v vrtec ali ne. Pa videla sem pri sebi kaj ti rotavirus naredi in ji tega res ne želim. Ker nalezeš pa se res ful hitro, pa še zelo dolgo časa si potem kužen. Imamo pa v bližini tudi dva mala otročk, ki hodita v vrtec in ji zelo hitro lahko kaj prineseta.