hej, punce!
Jaz mam zdele tud mal časa za klepet. Zara spi, Iza in B. sta šla na obisk k babi in dediju. Sicer mala zdele že nekam dolgo spi in pričakujem uzbuno vsak čas, ampak ok, lahko mal naklofam, da boste imele kaj za brat.
Najprej čestitke vsem novim mamicam.
rakica- res te razumem, no. Men je bla muka vsak dan po PDP-ju in po vsakem ctgju, ki ni pokazal nič. No, sem dočakala. Kok časa pa čakajo po PDPju pri vas? Kam pa greš rodit?
majcy- joj, sej se bo res kmalu zaraslo. Moja sestrica si je zlomila ključnico, ko je bla majhna in jo je mami kar sama fiksirala, sploh nista šli do zdravnika. No, zdej pri 18- letih se ji nikjer nič ne pozna. Je pa full bedno, da so to ugotovili šele danes.
muca maca- jaz nisem kupovala pajaca za iz P. So me tele T čist presenetle in se je tako shladilo šele takrat, ko sem bila v P. Sem jo oblekla v dva bodija, hlačke, pletene copatke, pleten jopček (podložen) in pokrila s flis odejico. Je sestra rekla, da je dovolj. Je pa moj avto parkiral čisto blizu vhoda in smo bli res na luftu samo slabo minutko ali pa še to ne. V CE ti odprejo rampo in lahko parkiraš pred vrati.
Jaz sem ok, edino krvavim spet malo bolj. Ene dva dni ni bilo že skoraj nič, zdej pa spet. Me je tudi trebuh tako bolel dva dni nazaj, zdej je ok. Sem mislila, da bo treba nazaj v P.
Zara je pridna, ponoči ga včasih sračka, dojiva se bp zaenkrat, upam, da tako ostane. Bradavice ne bolijo več, so pa prav
bolele in tudi lanolin ni kaj prida pomagal. No, malo so se že utrdile.