IZVIRNO SPOROČILO: majcy_m
No tamala je podojena, tko da lahko pišem, na hitrco. Je vredu, je mal zlatenčna, samo pod mejo, pa počeno klučnico ima od poroda, kar so ugotovil šele dons, kao da se prej ne vid (KR NEKI), tko da ji morm 1 tedn fikserat rokico s tetra plenico, pa ful pazt kako previjam, ... Sm bla tok šokerana, še zdj sm, sam pravjo da je to hrustanc in da se bo porihtal in bo kot da nebi blo nč.
Jst sm pa ok, če nebi bla šivana, sploh nebi vedla da sm rodila (telesno), ker razn šivov, me nič ne boli. Morm pa rečt, da sm FUUUUUUUUU...UUUUUUUUUL RAZOČARANA nad osebjem v P, na oddelku, so tok nesramni, brezvojni, nezainteresirani, ... razn ene par izjem, da naslednjič 100% ne grem več v Lj P rodit, razn, če bo nujno!!!
majcy_m držim prstke da se čim prej pocajta in vrjem da se bo ker je moja mami tud mela tako izkušnjo k so tamaumu zlomil ključnico ko je rojevala tko da sej bo vem pa da je težko k veš da neki ne štima k pr mojmu je leu kolk in leu ušesk tko da morm na široko povijat pa januarja mam kontrolo za ušeska ker se sploh ne odziva tko da srčno upam da se bo to do takrat vse porihtal in da bo aparat zaznau odziu, kar se tiče pa porodnišnice je pa ktko jst sm bla na intenziuni in so ble sestre full prjazne ko sm šla pa na oddelek je blo pa tko kokr kira so ble izjeme k bi kakšno kr počla je bla ena tok nasramna k je tamau ponoč štale delu in mi je blo hudo in sm skos klicala če je kej narobe ker je biu tisto noč pod lučkam in ji rečm naj mi prnese dodatek ker jst nism mela dost mleka in mi otroka uzame kao jst ga ne znam futrat sm jo misnla tko usekat in itak čustva so bla že tko u luftu k sm mogla skos gledat če ma tamau učke pokrite pa še vroč je biu in men na jok useka in ona ja gospa kaj pa je tko hudo ej k me je to uprašala smo jo tko pogledala da ji je blo takoj jasn kok je ura in je rekla kao naj se ne sekiram da se bo vse uredilo in z mlekom in zlatenca tko da kr vedt jim dat kok je ura in da niste tm zarad številke ampak da vm pomagajo in svetujejo
bobipalčka čestitke za bejbija veliko lepih trenutko in prespanih noči
pr ns je bla pa danes že drugič babca in je rekla da se verjetno v četrtek kopamo in če bo lepo vreme bomo šli na en hitri špancir

kar se nebi pritoževala bi mi kr pasu svež luft so me v bajto zaprl sploh nč delat ne smem

mislm sej mi je cool sam tok pa spet ne me že vse kosti bolijo mamo pa samo en problem ker je naše dete leno za jest jst pa mleka za izvoz ampak dobesedno tko da če ga bo katira rabla ga šenkam

aja pa vetrovi ga dajejo ker se tok zaleti jest da full zraka zravn pogoltne da se mu pol želodčk napolne z zrakom in ga napenja tko da smo zdej naročil lovorovo mazilo v celjskih lekarnah in upam da čim prej pride da ga začnem masirat po buškotu da ga sprazneva in pol bo upa pa vse ok
no zdej sm pa naklanfala za 3 dni upam da se ne boste namatrala al pa na polovici obupale skratka želim vam lep preostanek dneva vsem mamicam velik cortanja vsem nosečkam pa veliko božanja buškotou