writing-img

RE: večerna kašica

clock-img

19.10.2009, 15:05

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Moj ima zvečer flašo mleka...star je 22,5 mesecev. Dokler bo pil samo mleko bo imel zvečer flašo, potem mu bom pa dala kakšno kašico ali že pravo večerjo.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

23.10.2009, 19:53

clock-img

Tira

pencil-img

731

Naš je star 4,5 meseca in odkar mu zvečer dajem riževo kašico od Milupe spi po 11 ur na noč user posted image  HB
Zjutraj pa dobi kašico od Novolaca, ki ima še kosmiče sadja vmes in jo obožuje (še meni lepo diši). Jo priporočam. Sta pa obe brez dodanega sladkorja.

clock-img

02.11.2009, 20:52

clock-img

MušiM

pencil-img

81

Jaz imam tudi vprašanje glede te večerne kašice...jo vse dajete po žlički ali tudi bolj redko po steklenički.??..ker naša je zvečer tko utrujena, da se ji ne ljubi po žlički kar ven pljuva, po flaški je pa danes prvič jedla in vse pojedla...samo potem sem prebrala, da se jim ne sme dajat po flaški?? Dajem ji pa Milupine schlaf gut..
Stara bo kmalu 6mesecev, se pa vseeno še 1x ponoči dojiva..
hvala

clock-img

02.11.2009, 21:10

clock-img

Petka09

pencil-img

1129

IZVIRNO SPOROČILO: MušiM

Jaz imam tudi vprašanje glede te večerne kašice...jo vse dajete po žlički ali tudi bolj redko po steklenički.??..ker naša je zvečer tko utrujena, da se ji ne ljubi po žlički kar ven pljuva, po flaški je pa danes prvič jedla in vse pojedla...samo potem sem prebrala, da se jim ne sme dajat po flaški?? Dajem ji pa Milupine schlaf gut..
hvala

Glej, če ti zaradi kašice ne podaljšuje spanca potem ne vidim razloga, da ji jo sploh daješ.

Sicer sem pa tudi jaz dala po flaški. Če sem dala po žlički se je čist razbudila in potem še težje zaspala. Ampak ker ni spala nič dlje, sem kašico ukinila in pije le mleko.

Kašice naj se "po pravilih" ne bi dajale po flaški zaradi več razlogov: zaradi razvade za kasneje (ker naj bi otrok gostejšo hrano jedel po žlički), zaradi zobkov (ker so potem čisto zaspani in se mamicam smili, da bi jih še potem čistila zobke)...

clock-img

02.11.2009, 21:55

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

mi smo jo dajali po flaški, že zato, da je sploh kaj pridobivala na teži. nismo pa tega počeli prav dolgo, ker ni bila najbolj navdušena...

clock-img

03.11.2009, 07:30

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: MušiM

hvala

Kašico ji daj kako uro ali uro in pol preden gre spat. Ko gre spat pa jo samo še podoji.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem