IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy
vprašanje: a je katera jemala Anaclosil? Kako to čudo od AB vpliva na mleko in dojenje?
Ja jaz sem ga imela po 8ih dneh ko sva prišla s porodnišnice,
zaradi mastitisa...ne vpliva na dojenje...komot ješ..kaj imaš AB? zakaj pa?...
no, meni so v P dali Hiconcil, al nekaj podobnega, pa so mi rekli v zdr.domu da je notri penicilin, katerega jaz ne smem (alergija

)...no in sem mogla nazaj v P klicat če lahko Anaclosil, ker ga nima noter, pa so rekli da lahko...tako da sem ob njem potem tudi trdo garala da je mleko šlo papa, res mi je odleglo, in od takrat uživam na pooooooooooooooooolnooooooooooooo z mojim škratkom...pač sva se dojila le 13 dni, ampak sem bila pa na koncu z živci, ne samo depresija, ampak res konc...led na joškah, pila le 2 dcl vsega skupaj čez dan, in to bromergon,,,1 teden in je šlo...je bilo kar stresno ker sem si zeloooo želela dojiti, pa kaj, če ne gre, ne gre...mali ni hotel zagrabiti, in če ne bi to takrat naredila, bi se mi 100% ponovil mastitis čez kakih 14 dni, ker imam žleze kr nekaj ne desni strani, tako da, nisem imela druge....saj zdej se tolažim, da mogoče bo pa tritji priden in bo sesalček 100 na uro,,,...
haha, nene, ne razmišljam še o tretjem....jaz pravim tako-1.pri 25ih, 2. pri 30ih, tretji pa??? mogoče 35ih?...
< Sporočilo je popravil yania -- 26.10.2009 12:06:08 >